Tervezés, bérbeadás, bérlés

Munkatér élmény és stratégia

Használja ki a munkaterében rejlő lehetőségeket olyan felhasználóközpontú tervezési, megvalósítási és üzemeltetési szolgáltatásokkal, amelyek elősegítik az üzleti stratégia megvalósítását, ösztönzik a humán teljesítményt és növelik a munkavállalók elkötelezettségét.

Workplace-solutions-hero-972x1296 (2)

Mélyreható szakértelem, átfogó szemlélet

A dinamikusan működő és fejlődő szervezetek nagy teljesítményű, integrált munkatereket követelnek, amelyek megfelelnek az alkalmazottak elvárásainak és a stratégiai üzleti célkitűzéseknek is. Csapatunk a munkahelyi stratégia és transzformáció, a változásmenedzsment és kommunikáció, valamint a területi kihasználtság szakértőiből áll össze.

Képesek vagyunk azonosítani az ingatlanok potenciális hiányosságait, növelni a dolgozói elégedettséget, hatékonyan kezelni a változásokat, valamint összehangolni a cégkultúrát és a folyamatokat, hogy integrált munkatér-élményt nyújtsunk.

Holisztikus megközelítés a tér teljes életciklusa során

Megközelítésünk biztosítja, hogy a munkakörnyezettel kapcsolatos és azon belüli élmények a kreativitást, az együttműködést és a jó közérzetet ösztönözzék. Ezt, az emberekről, a térről és az emberi viselkedésről való újfajta gondolkodásmód meghonosításával érjük el. 

Olyan tervezési módszertant alkalmazunk, ahol a folyamatos visszajelzési lehetőségnek köszönhetően rugalmasan tudjuk az Önök igényeire szabni munkatér élményüket. Emellett, szakértői tanácsot is adunk, amennyiben szükséges. 

Integrált megoldások és megvalósítható stratégiák

Célunk, hogy végigkísérjük Önt az átalakuláson, valamint felkészítsük Önt és vállalatát a változásokhoz való hatékony alkalmazkodásra, ami egy pszichológiailag befogadó és felhasználóbarát munkahelyet eredményez. Szolgáltatásainkat a kapcsolódó szolgáltatási területek együttes tudásának hasznosításával nyújtjuk. Ajánlásaink az iparág legnagyobb térrendezési és költség benchmark portfólióján alapulnak, annak érdekében, hogy egyértelmű helyzetképet adjanak, és segítsék Önt.

Szolgáltatásaink

Megtervezzük és megvalósítjuk jövőbeni munkaterét

  • Munkatér élmény és stratégia - Meghatározzuk a jövőbeni munkahelyével szemben támasztott pontos követelményeket egy felhasználó-központú kutatással
  • Változásmenedzsment - Felkészítjük munkatársait a változások levezetésére, elfogadására és azok fenntartására
  • Kihasználtság-menedzsment – Új munkaterét a jövő igényeihez szabjuk
  • Munkahelyi jólét – Teljeskörű figyelmet fordítunk a munkavállalók egészségére és kényelmére
  • Tervezés – Vállalati stratégiáját és a cégkultúráját átültetjük a munkatérbe
  • Munkahelyi technológia - Biztosítjuk, hogy a technológia támogassa a zökkenőmentes munkavégzést

Kapcsolódó szolgáltatások

Tanácsadás

A teljesítmény fokozása kulcsfontosságú a vállalata teljes potenciáljának kiaknázásához. Tudjon meg többet arról, hogy munkatér szakértőink hogyan nyújtanak kezdőponttól a végpontig tartó megoldásokat és megvalósítható stratégiákat.

consulting-hero

Kapcsolat

Fedezze fel legújabb elemzéseinket

Globálisan 500 kutatónk dolgozik azon, hogy jól hasznosítható és többdimenziós perspektívát nyújtson, amely páratlan az iparágban.