Design & Build

Épületek és rendszerek

Tervezzen meg minden épületelemet, beleértve a belső rendszereket, a szerkezetet és a külső burkolatot, mindezt a legújabb digitális technológiák segítségével.

buildings-and-systems-dynamic-hero-2760x828

Áttekintés

Földrajzi lefedettségünk révén ingatlan szakértőink a világ minden táján közel vannak ügyfeleinkhez. Az épületszerkezetek és héjazatok, valamint a mérnöki rendszerek minden kritikus aspektusának ismeretében olyan stratégiákat dolgozunk ki, amelyek optimalizálják az épületek teljesítményét és működési hatékonyságát.  A műszaki átvilágítás, a jogi megfelelés és tanúsítás, valamint az üzembe helyezés és a mérnöki tervezés egyetlen integrált szervezetben történő egyesítésével gyorsan eljuthatunk a kérdés megértésétől és a probléma azonosításától a megoldás kidolgozásáig és megvalósításáig. Ez leegyszerűsíti a kapcsolattartást, időt takarít meg és csökkenti a kockázatot.

Szolgáltatások

Épületek fenntarthatóságával kapcsolatos tanácsadás

Érje el fenntarthatósági céljait a LEED, WELL Building Standard, BREEAM, Fitwel, IREM Certified Sustainable Property, BOMA és egyéb programok tanúsítási szakértelmének köszönhetően.

Megbízások

Megbízunk szakembereket gépészeti, elektromos és vízvezeték-rendszerek tervezési, építési és átadási szabályoknak való megfelelésének tesztelésére.

Mérnöki tervezés

Képzett mérnökök a gépészet, az elektromosság, a vízvezeték- és tűzvédelem területén széleskörű szakértelmmel járulnak hozzá a tervezés és a telepítés minden területéhez. Munkájuk az egyszeri üzemcsere-projektektől és az egyedi rendszerfrissítésektől kezdve a nagykereskedelmi felújításokon át a teljes új épületrendszerek tervezéséig terjed.

Környezetvédelem és megvalósíthatóság

Földterületek és épületek bérbeadása, értékesítése, fejlesztése vagy kezelése, a kockázatok elemzéséhez és költséghatékony kockázatcsökkentési stratégiák kidolgozásához szükséges környezetvédelmi szakértői útmutatás.  Szolgáltatásaink közé tartozik a környezetvédelmi átvilágítás, környezetvédelmi területfelmérés, vizsgálatok és kármentesítési projektek, kereskedelmi hulladékgazdálkodási vizsgálatok, valamint ivóvízkockázat-értékelés.

Műszaki átvilágítás

Műszaki átvilágítási szakértők globális hálózata, amely minden ingatlantípus esetén segít a megvásárlás, eladás és bérbeadás valamennyi aspektusával foglalkozni, továbbá segít az eladók, vevők és bérlők műszaki kockázatainak és kötelezettségeinek azonosításában.  Környezetvédelemmel, mérnöki munkákkal, homlokzatokkal és költségekkel foglalkozó csapataink hozzájárulnak az egyes eszközök vagy portfóliók teljes körű elemzéséhez.

Iparágak és ingatlantípusok

  • Használja a világ legátfogóbb ingatlanszolgáltatási platformját, hogy innovatív megoldásokat találjon az Ön, mint vállalati bérlő vagy irodai befektető igényeire.

  • Integrált megoldásokkal, egyedülálló rálátással és páratlan tapasztalattal biztosítunk eredményeket a kiskereskedők, vendéglátósok, befektetők, tulajdonosok és fejlesztők számára.

  • Szakembereink kreatív, gyakorlatias vendéglátóipari szolgáltatást nyújtanak minden nagyobb piacon, amelyet kifinomult szolgáltatási platform támogat.

  • Mi képviseljük a világ legnagyobb ipari ingatlanplatformját, amely integrált szolgáltatáscsomagot kínál a bérlők és a befektetők számára.

Kapcsolat

Fedezze fel legújabb elemzéseinket

Globálisan 500 kutatónk dolgozik azon, hogy jól hasznosítható és többdimenziós perspektívát nyújtson, amely páratlan az iparágban.