Előremutató üzleti megoldások

Tanácsadás

Segítünk feltárni az ingatlanokban rejlő lehetőségeket, hogy maximalizáljuk a befektetések értékét, minimalizáljuk a bizonytalanságot, javítsuk az emberek jólétét, ösztönözzük a tehetségeket, felkészítsük az ingatlanokat a jövőre, fokozzuk a vállalkozásunk környezetre gyakorolt hatását és közösséget építsünk.

basic-hero-consulting

Rólunk

Ingatlanmegoldásokon keresztül segítjük a bérlők összetett üzleti problémáinak megoldását. Tanácsadásunk mély, ágazatspecifikus szakértelemre épül, melyet több ezer megbízás során szereztünk. Egyedülálló minőségű adatokat és technológiát használunk fel lehetőségeinek átfogó vizsgálatához. Több dimenziót figyelembe véve gondolkodunk: térrel kapcsolatos élmény, fejlődés, transzformációs változás, vállalati működés, lokáció és költség.

Akár új stratégiát dolgoz ki, akár egy meglévő stratégiát gondol újra, esetleg az ingatlan ökoszisztémájának csupán egy aspektusával foglalkozik, munkatársaink segítenek innovatív, integrált megoldásokat kidolgozni egyedi kihívásaira.

Vezetői csapatunk

Fedezze fel legújabb elemzéseinket

Globálisan 500 kutatónk dolgozik azon, hogy jól hasznosítható és többdimenziós perspektívát nyújtson, amely páratlan az iparágban.