Ingatlan típusok

Iroda

Használja a világ legátfogóbb ingatlanszolgáltatási platformját, hogy innovatív megoldásokat találjon egyedi igényeire.

office-hero-972x1296

Irodai szolgáltatások bérlők számára:

Ismerje meg hogyan tud a termelékenység javításával, irodája optimális elhelyezkedésével, portfóliójának, tulajdonosi és tőkeszerkezetének optimalizálásával értéket teremteni. Mi holisztikus megoldásainkkal segítünk önnek  növelni a munkaterek teljesítményét, a tehetségek vonzását és megtartását, valamint csökkenteni az ehhez kapcsolódó költségeket. Globális technológiai platformunk  összekapcsolja szakembereinket a világ minden táján, akik a piaci ismereteik és tapasztalataik segítségével kiemelkedő eredményeket érnek el helyi és globális bérlőik számára.

Irodai szolgáltatások tulajdonosoknak:

Az ingatlanértékesítést, az adósság- és strukturált finanszírozást, a befektetési banki tevékenységet, az értékbecslést és tanácsadást, az ingatlankezelést, a bérbeadói lízinget és a bérbeadást és a projektmenedzsment megoldásokat felölelő megközelítésünkkel irodákat - külvárosi irodákat, ikonikus magasházakat és a kettő között mindent - szolgálunk ki minden piacon.

Globális Irodabérleti Díj Követő

A Globális Irodabérleti Díj Követő az irodák bérleti ciklusát mutatja be azokon a központi helyszíneken, ahol a legmagasabbak a bérleti díjak és itt koncentrálódnak a nagyobb bérlők is

Fedezze fel legújabb elemzéseinket

Globálisan 500 kutatónk dolgozik azon, hogy jól hasznosítható és többdimenziós perspektívát nyújtson, amely páratlan az iparágban.

Kapcsolat