Design & Build

Költségtanácsadás

Megoldásunk lehetővé teszi ügyfeleink számára a kiadások tervezését és ellenőrzését, a projektköltségek becslését, a kockázatok kezelését, a hatékony beszerzést, a megtakarítások elérését, valamint az adó- és beszerzési hatékonyságot.

cost-advisory-6000x4000 (1)

Költségek tervezése és ellenőrzése, kockázatkezelés és értékbeszerzés

Globális költségadatbázisaink a legnagyobbak közé tartoznak a kereskedelmi ingatlanok világában. Ezáltal alapos ismeretekkel rendelkezünk az építési költségekről, az építési piacról és a költségeket befolyásoló számos egyéb tényezőről.

Előre látjuk és mérsékeljük a gazdaság, az ellátási láncok és a gyártás gyors változásaiból eredő kockázatokat, és segítünk csökkenteni a projekt költségvetésére gyakorolt hatásukat. Ön talán kockázatnak tekinti ezt az ingadozást, mi viszont lehetőséget látunk benne az Ön számára. Olyan lehetőségként, amelyet mi ki tudunk aknázni.

Az alábbiak csak néhány módját képezik annak, hogy a projekt életciklusának minden szakaszában hozzáadott értéket teremtsünk:

  • Felelünk a költségvetés stabilitásáért, és a precíz menedzsmentért mind projekt-, mind portfoliószinten.
  • Betekintést nyújtunk globális költségadatbázisunkból olyan területeken, mint a nemzetközi, nemzeti és helyi benchmark költségek a különböző projekttípusok esetében.
  • A kiadások optimalizálása a költséghatékonyság és a költségmegtakarítás érdekében.
  • Ügyfeleink döntéshozatali képességének javítása adatelemzéssel.
  • Kockázatcsökkentés körültekintő pénzügyi felügyelet megvalósítása révén.
  • Megtakarítások elérése és a folyamatos értékgazdálkodás előmozdítása.

Szakterületeink

CAPEX tervezés
Összehangoljuk a tervezett projekt-ütemtervet az Ön szélesebb körű stratégiai céljaival, hogy rangsorolhassuk a projektekre fordított kiadásokat, és az erőforrás-tervezés, valamint a tőkeráfordítás előrejelzésének javításával növeljük a hatékonyságot. A megfelelően végrehajtott és folyamatosan frissített költségterv megvédi eszközeit a kockázatoktól - és optimalizálja az évente elköltött összegek hatását.

Költségtanácsadás
Megbízható és átlátható költségtervezés és költségellenőrzés a kockázatcsökkentés, az értékelemzés, a költségmegtakarítási intézkedések, az optimális beszerzés és a kockázatalapú beszerzési stratégiák révén. Gyakorlatorientált építőipari piaci szakértőink nagyobb szigort, irányítást és költségellenőrzést biztosítanak az ügyfelek számára a döntéshozatalban, különös hangsúlyt fektetve a teljes tulajdonlási költség és a tőkeráfordítások csökkentésére projekt- és portfóliószinten.

Visszaállítási költségbecslések
Dolgozzon együtt visszaállítási költségbecsléssel foglalkozó szakértőkkel. Gondoskodunk arról, hogy a legjobb áron kapja meg a megfelelő biztosítási fedezetet. Segítünk Önnek elkerülni az alulbiztosítottságot, mert ez káresemény esetén potenciális veszteségeknek teszi ki Önt, és gondoskodunk arról, hogy ne fizessen túl sokat, amikor ingatlana túlbiztosított. Mi vagyunk az egyike annak a néhány vállalatnak a világon, amelynek csapata teljes egészében visszaállítási költségbecsléssel foglalkozik. Csapatunk az egyik legnagyobb létszámmal bír ezen a területen.

Bútortanácsadás
Mivel a hangsúlyt arra helyezzük, hogy hogyan vásároljunk, nem pedig arra, hogy mit vásároljunk, bútor-tanácsadó szakembereink tárgyalásokat folytatnak a bútorárkedvezményekről, és átláthatóságot biztosítanak a beszerzési folyamatban. Kiterjedt adatbázisunkat tartalmaz korábbi kedvezményekről és a helyi beszállítói kapcsolatokról adatokat, amit kihasználva a legjobb ár-érték arányt biztosítjuk ügyfeleink számára.

Tőkejóváírás
Aknázza ki az ingatlanportfóliójában rejlő rejtett értéket, és ismerje fel a jelentős adómegtakarításokat.  Tőkekivonatokkal foglalkozó csapatunk értékes lehetőségeket tár fel, amelyekkel növelheti pénzforgalmát a tőkekiadásokból származó adókedvezmények révén.  A tőkekiadások, az építési rajzok és a helyszíni ellenőrzések aprólékos elemzése alapján elkészítjük és benyújtjuk a kérelmeket, majd tárgyalásokat folytatunk Ön helyett.

Kapcsolat

Fedezze fel legújabb elemzéseinket

Globálisan 500 kutatónk dolgozik azon, hogy jól hasznosítható és többdimenziós perspektívát nyújtson, amely páratlan az iparágban.