Tervezés, bérbeadás, bérlés

Flex iroda megoldások 

Az irodákkal szemben támasztott igények drasztikusan megváltoztak, így a rugalmas térmegoldások létfontosságúak a munkahely számára. Használja ki csapatunk tudását, piaci szakértelmét és tapasztalatát, amivel megalapozott döntéseket tud hozni a rugalmas térmegoldások saját stratégiájába való beépítéséről.

flex-space-hero-972x1296

Mélyreható szakértelem, egységes szemlélet

A világ legnagyobb, rugalmas tereket közvetítő ügynökeként valós idejű adatokkal rendelkezünk a globális agilis piac 70%-áról. A rugalmas térmegoldásokban világszintű tapasztalattal rendelkező csapatunk különböző ügyfelek igényeivel dolgoznak: a legkifinomultabb agilis felhasználóktól a legkisebb startupokig. A legjobb tanácsainkkal, adatainkkal és kreativitásunkkal járulunk hozzá minden egyes tranzakcióhoz, legyen az bármilyen kicsi is.

Páratlan adatbázis és technológia

Saját fejlesztésű szolgáltatási eszköztárunk biztosítja a zökkenőmentes, rugalmas terek élményét, hogy az Önnek erre vonatkozó igényét megtervezze kielégítően.

  • A F.A.S.T (Flexible Availability and Survey Tool) eszköz a főbb rugalmas tér-szolgáltatókat számontartó élő adatbázis, és ezek rendelkezésre állását mutatja.
  • A CALC 2.0 (CBRE Agile Lease Calculator) eszköz gyorsan és pontosan összehasonlítja a hagyományos és a rugalmas irodabérlési lehetőségek költségeit.
  • Az MK2 (Market Knowledge 2.0) egy gépi tanulással működtetett interaktív adatbázis, ami az agilis szolgáltatói lefedettség és a piaci árazás megismerését segíti.
  • A DYNAMO (View and Optimise) optimalizálja az Ön portfólióját, maximalizálja a megtakarításokat, és azonosítja a globális szolgáltató partnereket.

Teljeskörű megoldások, végrehajtható stratégiák

Tapasztalt csapatunk az Ön vállalata számára legmegfelelőbb feltételeket tárgyalja le. Kínálatunkba tartoznak rugalmas portfóliómegoldások és ügyleti struktúrák, az opciós árazás és tárgyalás, az agilis üzemeltetővel való partnerség.

CBRE tanácsadás

A költségek optimalizálása kulcsfontosságú ahhoz, hogy teljes mértékben kiaknázhassa vállalkozásában rejlő lehetőségeket. Tudjon meg többet arról, hogy ösztönzőkkel kapcsolatos szakértőink hogyan nyújtanak teljeskörű megoldásokat és végrehajtható stratégiákat.

consulting-hero

Kapcsolódó szolgáltatások

Kapcsolat

Fedezze fel legújabb elemzéseinket

Globálisan 500 kutatónk dolgozik azon, hogy jól hasznosítható és többdimenziós perspektívát nyújtson, amely páratlan az iparágban.