Tervezés, bérbeadás, bérlés

Kihasználtság menedzsment

Ismerje meg a kihasználtsági adatokat a portfóliójában rejlő lehetőségek feltűntetéséhez, előrejelzéséhez és megragadásához.

occupancy-management-hero-972x1296

Áttekintés

A tér kihasználtság kezelése több annál, mint hogy ültetési tervet készítünk. Csapatunk célja, hogy támogassa az Ön szervezetének minden ingatlan-kihasználtsági igényét.  Egyszeri tervre van szüksége egy projekt megvalósításának támogatásához vagy folyamatos térgazdálkodási szolgáltatásokra a pontos kihasználtsági adatok vezetéséhez? A CBRE platformja egyesíti a releváns szakterületek szakértőit, akik a legjobb megoldást képesek nyújtani a portfolio teljesítményének optimalizálása érdekében.

Páratlan adatbázis és technológia

Bevált folyamatokat és csúcstechnológiákat alkalmazunk, amelyek gyorsabb elemzést és jobb eredményeket tesznek lehetővé. Számos CAFM / IWMS szoftvert használunk, mint például a Serraview, Archibus, SiQ, Office Space, Manhattan, iOffice, Planon, Tririga. Annak érdekében, hogy segítsünk Önnek a megfelelő kihasználtsági terv leggyorsabb kivitelezésében.

Teljeskörű megoldások és alkalmazható stratégiák

Számtalan erőforrást, tapasztalatot és együttműködést kínálunk, hogy biztosítsuk a tudásátadást és a folyamatos fejlesztést számos szakterületen. A kihasználtság menedzsment alappillérei valódi értéket képesek teremteni a szervezete portfólió-optimalizálásában, az adatok minőségében és a portfólió jobb megismerésében.

Előnyök:

  • Stratégiai kihasználtság-tervezés
  • Tömb és szinti tervezés
  • Taktikai tértervezés
  • Hasznosítási adatok kezelése
  • CAFM/IWMS térgazdálkodás
  • Technológiai megvalósítás
  • CAD-rajzok digitalizálása és kezelése

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Kapcsolat

Fedezze fel legújabb elemzéseinket

Globálisan 500 kutatónk dolgozik azon, hogy jól hasznosítható és többdimenziós perspektívát nyújtson, amely páratlan az iparágban.