Befektetések, pénzügyek, értékbecslés

Értékbecslési és tanácsadási szolgáltatások

valuation-and-advisory-hero-2760x828

Ismerje fel ingatlana valódi értékét

Magyarország vezető ingatlan értékbecslője

Az ingatlan értéke kulcsfontosságú tényező az ingatlanszakmai és pénzügyi döntések meghozatalában.  Átfogó, valós idejű adatokhoz való hozzáférésre van szükség, valamint képzett szakemberekre, akik az elemzésekből megfelelő következtetéseket vonnak le. Megbízható ingatlanismerettel és független tanácsadással segítünk Önnek ingatlanja valódi értékénekmegismerésében, minden ingatlantípusra és lokációra vonatkozóan.

Értékbecslő szakembereink az iparágon belül a legelismertebbek közé tartoznak, egyaránt rendelkeznek  hazai és  nemzetközi szakmai  minősítésekkel.

A CBRE rendelkezik a legnagyobb, határokon átnyúló nemzetközi értékbecslési csapattal, amely páratlan tapasztalattal bír a régió nemzetközi ügyfelei számára nyújtott értékbecslési szolgáltatások terén.

Globálisan cégünk rendelkezik a legnagyobb értékbecslési üzletággal, szakembereink kiterjedt piaci ismereteikkel és tanácsaikkal segítik ügyfeleinket, számos nemzetközi, regionális és lokális projekt kapcsán

Szolgáltatásaink teljes spektruma:

Ingatlantípusok

Kapcsolat

Fedezze fel legújabb elemzéseinket

Globálisan 500 kutatónk dolgozik azon, hogy jól hasznosítható és többdimenziós perspektívát nyújtson, amely páratlan az iparágban.