Tervezés, bérbeadás, bérlés

Tranzakciós szolgáltatások

A tranzakciók hatékony lebonyolítása és ügyfeleink számára a maximális érték biztosítása a célunk – a professzionális szakmai tanácsadás érdekében folyamatosan egyeztetünk a CBRE teljes szakértői csapatával, hogy mindig naprakész információkkal szolgáljunk.

transaction-services-hero-972x1296

Hogyan dolgozunk?

Tranzakciók kezelése

Tranzakciós menedzsereink egyaránt foglalkoznak egyéni ingatlanokkal és portfóliókkal – végig kísérjük a folyamatot az előzetes átvilágítástól a tranzakció zárásáig, célunk a hosszú távú együttműködés kialakítása ügyfeleinkkel. 

Bérlői képviselet

Tanácsadóként segítjük a bérlőket a bérleti folyamatok komplex kérdéseiben. A célokhoz illeszkedő ingatlanstratégiát dolgozunk ki, képviseljük ügyfeleinket a tárgyalási folyamatban és különböző szolgáltatási területeket vonunk be munkánk során, hogy hozzáadott értéket teremtsünk.

Bérbeadás

A CBRE bérbeadási szakértői személyre szabott, átfogó marketing- és bérbeadási stratégiákat dolgoznak ki, hogy értéket teremtsenek az összes kereskedelmi ingatlan eszközosztályban.

Rugalmas irodatér megoldások

Felmérjük a rugalmas terek portfólióba építésének költségelőnyeit és az ezzel járó kompromisszumokat, figyelembe véve a különböző helyiségtípusok széles spektrumát.

Eladás és bérlőként albérletbe adás

Kezeljük ingatlanának albérletbe adását (subleasing)  vagy eladását.

Eladás és visszabérlés

Koordináljuk az ingatlan eladását és az új tulajdonostól való visszabérlését, olyan előnyöket biztosítva, mint az alacsonyabb területhasználati költségek, felszabaduló tőke és az alternatív finanszírozás.

Legfontosabb megkülönböztető jegyek

A megfelelő csapat

A megfelelő tranzakciós szakemberekből és szakértőkből álló csapat támogatja ingatlanügyleteit.

Holisztikus stratégiák

Holisztikus ingatlanstratégiák az üzleti és pénzügyi célkitűzéseinek megvalósítása érdekében.

Technológia és adatelemzés

Technológia és adatelemzés a portfólióvizualizálásához , a megtakarítások azonosításához és a lehetőségek előrejelzéséhez.

Helyszínválasztás

Részletes elemzés az ideális helyszínek  azonosításához.

Munkatér szakértelem

Stratégák, akik segítségével összehangolt és produktív munkahelyi élményt lehet biztosítani az alkalmazottak számára.

Kutatás, elemzés és thought leadership

Kutatási szakemberek, akik nem csak a legújabb kutatási adatokat szolgáltatják, de véleményük is piacformáló.

Befektetés az innovációba

400 millió dolláros befektetés az  innovációba a kutatás, a technológia és a szolgáltatások folyamatos fejlesztése érdekében.

Vezetői csapatunk

Fedezze fel legújabb elemzéseinket

Globálisan 500 kutatónk dolgozik azon, hogy jól hasznosítható és többdimenziós perspektívát nyújtson, amely páratlan az iparágban.