Kibédi Varga Lóránt, a CBRE Magyarország Ügyvezető Igazgatójának és Fischer Róbert, CBRE Global Workplace Solutions Ügyvezető Igazgatójának üzenete

Rendkívüli időket élünk. A korona vírus miatt kialakult helyzet nem mindennapi kihívásokat jelent a családok, a közösségek, valamint a cégek számára. A körülmények is naponta változnak, mi azonban közös munkával képesek vagyunk megoldani a felmerülő nehézségeket.

Vállalatunk számára továbbra is kulcsfontosságú munkavállalóink, ügyfeleink, partnereink, valamint közösségünk egészsége és jól-léte. A saját üzletmenet-folytonossági tervünk a jelenlegi körülményekhez történő igazítását követően – továbbra is a CBRE-tól megszokott módon valós idejű piaci információkkal, szolgáltatásokkal és útmutatásokkal szolgálunk ügyfeleink számára.

Munkatársaink jelenleg új, távolról történő munkavégzési módszerek alapján látják el feladataikat, mely során a rendelkezésükre bocsájtott fejlett technológiai eszközeink teszik lehetővé, hogy zavartalanul elérhetők maradjanak. Sok esetben a CBRE egyes csapatai is (például építőmérnökök, technikusok és más szakemberek) létfontosságú, helyhez kötött munkát végeznek, melyeknek távolról történő megoldása nem kivitelezhető. Köszönettel tartozunk ezeknek az elkötelezett szakembereknek, akik ebben az időszakban is helyt állnak munkahelyükön, és a jelenlegi körülmények között is minden nap a helyszínen dolgoznak. 

A Covid-19 megjelenésének hatására Ázsiában kollégáink úttörő megoldásokat alkalmaztak. Segítségül az így megszerzett tapasztalataikat globális platformunkon tesszük közzé. Az ennek érdekében létrehozott valós idejű forrásközpont folyamatosan frissülő információkkal elérhető a www.cbre.com/covid-19 oldalon. 

Minden eddiginél keményebben dolgozunk annak érdekében, hogy a jelenlegi helyzetben is kiemelkedő szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleink számára. Míg ezekben a napokban nehéz meghatározni a veszélyhelyzet végét, eltökélt szándékunk, hogy megfeleljünk az előttünk álló kihívásoknak, és segítsük a minket körülvevő közösséget és vállalkozásokat a megpróbáltatásokkal teli időszakban is.

Kitartunk amellett, hogy szaktudásunk segítségével valós információt biztosítsunk ebben a rendkívüli időszakban.