Befektetések, pénzügyek, értékbecslés

Globális előrejelzések és analitika

Az Ökonometriai Tanácsadás részlegünk közgazdaság, adattudomány és előrejelzés specialistája. Szakértőink a világ legkeresettebb, analitikai megközelítésű ingatlanpiaci kutatásait nyújtják.

market-forecast-analystics-hero-972x1296

Férjen Ön is hozzá a CBRE globális előrejelző platformjához!

Ökonometriai tanácsadás

Már ügyfelünk?

Tovább a felületre

ERIX

Már feliratkozott?

Bejelentkezés az ERIX felületre

Gazdasági adatok az Ön stratégiájának támogatásához

Fejlett elemzési technikáinkat olyan következetességgel és léptékben alkalmazzuk, amely páratlan az iparágban. Közgazdászaink hatékonyan kezelt történelmi adatállományok segítségével képesek elemezni a karakterisztikákat, kezelni és tesztelni az előrejelzési modelleket annak érdekében, hogy szakembereink és ügyfeleink számára egyedi képet adhassanak, és hiteles forgatókönyvekkel szolgáljanak a jövőre vonatkozóan.  Többdimenziós szemléletünk előremozdítja a kereskedelmi ingatlanszakmát, ezzel transzformációt lehetővé tevő eredményeket szállítunk  ügyfeleink számára.

A világ legjobbjai bíznak platformunkban

Az előremutató ötletek ösztönzése

Közgazdászaink és adattudósaink saját elemzőeszköz-készlettel dolgoznak, hogy a kereskedelmi ingatlanokkal kapcsolatos megfigyelésekből használható felismerések szülessenek. Előrejelzői hálózatunk hitelesglobális trendriportkatt és részletes helyi piaci információkat biztosít ügyfeleink számára. A világ legnagyobb befektetői a mi világos és következetes megállapításainkra támaszkodnak, mivel ezek a meglátások befolyásolják, hogyan gondolkodnak ingatlanbefektetéseikről.

Kapcsolat

Fedezze fel legújabb elemzéseinket

Globálisan 500 kutatónk dolgozik azon, hogy jól hasznosítható és többdimenziós perspektívát nyújtson, amely páratlan az iparágban.