Előremutató üzleti megoldások

Saját tulajdon vagy bérlés

Tudja meg, hogy egy adott ingatlan bérlése vagy tulajdonlása a megfelelő stratégia vállalkozása számára, melyet fontos mérlegelni, amennyiben a költségvetési biztonság és potenciális tőke biztosítása motiválják vállalatát.

lease-own-hero-972x1296

Hogyan biztosítjuk az eredményeket?

Akár egy különálló létesítményről, akár egy nagyobb portfólióstratégia részéről van szó, vállalati tőkepiaci csapatunk támogatja Önt a döntéshozatalban. A saját tulajdont a bérléssel összevető elemzésünk teljes mértékben az Ön igényeire szabva, a CBRE saját fejlesztésű elemzési modelljét használva készül el.

Legfontosabb megkülönböztető jegyek

Széleskörű értékelés

Szakértelmünk a bérlői- és tőkepiacok, illetve a hitel- és strukturált finanszírozás területein segít kiértékelni, hogy az ingatlanok bérlése vagy tulajdonlása jelenti-e a jobb megoldást.

Szervezeten belüli egyeztetés

Közvetlen együttműködésre törekszünk ügyfeleink pénzügyi tervezési és elemzési csoportjával (FP&A) annak biztosítása érdekében, hogy elemzésünk tükrözze a szervezeten belüli számviteli útmutatásokat.

Garantált precizitás

Pontos, minden részletre kiterjedő és szakértői értékeléssel ellátott pénzügyi elemzést készítünk elkötelezett szakértői csapatunk segítségével.

Vezetői csapatunk

Fedezze fel legújabb elemzéseinket

Globálisan 500 kutatónk dolgozik azon, hogy jól hasznosítható és többdimenziós perspektívát nyújtson, amely páratlan az iparágban.