Előremutató üzleti megoldások

Kiskereskedelmi analitika

Erősítse meg kiskereskedelmi döntéseit és hozzon okosabb lokáció választásokat az adattudomány segítségével, használva a személyre szabott elemzési platformunkat.

Retail-Anayltics-hero-972x1296

Páratlan adatbázis és technológia

Kiskereskedelmi elemző platformunk interaktív technológiai megoldások és saját adatállományok segítségével biztosítja a kritikai kontextust, a tudományos alapú betekintést és az átláthatóságot, amelyre ingatlanportfóliója vizualizációjához és megértéséhez szüksége van. Az egyszerű helyszíni térképektől az összetett előrejelző modellezésig számos megoldást kínálunk a lokáció stratégiának a megalapozásához.

Mélyreható egységes szemlélet

Előrejelző modellek, mesterséges intelligencia és különféle elemzési technikák segítségével többféle bizonyítási pontot biztosítunk az Ön elemzéséhez, továbbá modelljeink teljes átláthatóságát is biztosítjuk. Az analitika bonyolult lehet, ezért elkötelezett támogató munkatársaink minden lépésnél segítik Önt.

CBRE tanácsadás

Az adatvezérelt meglátások kulcsfontosságúak vállalata teljes potenciáljának kiaknázásához. Tudjon meg többet arról, hogy kiskereskedelmi elemzési szakértőink hogyan nyújtanak teljes körű megoldásokat és végrehajtható stratégiákat.

consulting-cta-breaker-1424x1068 (1)

Kapcsolat

Fedezze fel legújabb elemzéseinket

Globálisan 500 kutatónk dolgozik azon, hogy jól hasznosítható és többdimenziós perspektívát nyújtson, amely páratlan az iparágban.