Előremutató üzleti megoldások

Adaptív újrahasznosítás

Használja ki az eszközeiben rejlő teljes potenciált szakértői csapatunk segítségével, akik együtt dolgoznak, hogy gyorsan és rugalmasan feltárjanak minden tervezett hasznosítási módot.

adaptive-resuse-hero-new-972x1296

Rólunk

Az e-kereskedelemre való gyorsuló átállás, a munkahelyi környezet nagyobb rugalmassága és a változó fogyasztói szokások miatt sok befektető új szemszögből vizsgálja ingatlanvagyonát. Az ingatlanszakma minden területén szerzett több évtizedes tapasztalatunkkal eszközeit a revitalizáción és felújításon túl, olyan teljesen újragondolt hasznosítási módok felé vihetjük, amelyek optimalizálják a működést és növelik az értéket.

Adatvezérelt szakértelem a hatékony eredményekért

Akár az a célja, hogy felszabadítsa, újra bérbe adja, refinanszírozza, újrapozícionálja, újra piacra vigye vagy átalakítsa vagyonelemét, a CBRE segíthet Önnek a legjobb hasznosítási mód eldöntésében, majd a építésben, kezelésben, üzemeltetésben vagy értékesítésben.

  1. Adatvezérelt megközelítés

    A CBRE a munkafolyamat során minden formátumot, terméktípust és forgatókönyvet figyelembe vesz. Szakértőink mélyre ásnak, hogy részletes megvalósíthatósági tanulmányt készítsek, amely feltárja azokat a lehetőségeket, amelyekkel versenyelőnyhöz juthat.
  2. Minden terméktípus szakértője

    A CBRE minden terméktípusban és eszközosztályban, így például a kiskereskedelem, szállodák, adatközpontok, közintézmények, többlakásos ingatlanok, idősek otthona, diákszállások, oktatási intézmények, ellátási láncok, ipari, orvosi és egészségügyi ingatlanok területein is mélyreható ismeretekkel rendelkezik.
  3. Egy bevált módszer a hatékony eredményekért

    A CBRE adatai, meglátásai és tapasztalata lehetővé teszik számunkra, hogy több lehetőséget lássunk meg eszközeiben, gyorsan tudjunk tanácsot adni és értéknövelő stratégiákat végrehajtani.

Ingatlanpítusok

Fedezze fel legújabb elemzéseinket

Globálisan 500 kutatónk dolgozik azon, hogy jól hasznosítható és többdimenziós perspektívát nyújtson, amely páratlan az iparágban.

Vezetői csapatunk