Ingatlantípusok

Hotelek

Kifinomult szolgáltatási platformunk által támogatott kreatív és gyakorlatias szakmai tanácsadást nyújtunk minden nagyobb piacon.

1 (1)
Szállodai és vendéglátóipari szakembereink piaci információkkal és globális kapcsolatokkal segítenek ügyfeleinknek eligazodni a szállodai ingatlanokba való befektetés és üzemeltetés kihívásaiban. A stratégiai iránymutatás és az üzemeltetési tanácsadás jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy ügyfeleink a fejlődésben lévő piac előtt haladjanak.

Az amerikai kontinensen, az európai és közel-keleti régióban valamint az ázsiai és csendes-óceáni térségben dolgozó kollégáink folyamatosan  együttműködnek, és ezzel áthidalják a földrajzi és a szervezeti határokat. A helyi ismereteket kiegészítjük a globális hálózatunk tapasztalatával, hogy a határokon átnyúló megbízásokat zökkenőmentesen teljesíthessük. Pragmatikus tanácsadást és stratégiai gondolkodást biztosítunk partnereinknek a szolgáltatási területek teljes vertikumában - beleértve a befektetés  és értékesítés, a strukturált finanszírozás, a tanácsadás és az értékbecslés területét. Azon dolgozunk, hogy az ingatlantulajdonosok  és hitelezők a lehető legtöbbet hozzák ki szállodáikból.

Szolgáltatások

Ne maradj le

Iratkozzon fel és értesüljön a legfrissebb európai hotelpiaci információkról

Kapcsolat

Fedezze fel legújabb elemzéseinket

Globálisan 500 kutatónk dolgozik azon, hogy jól hasznosítható és többdimenziós perspektívát nyújtson, amely páratlan az iparágban.