Ingatlanvagyon és portfólió kezelés

Ingatlanvagyon-kezelés

Nincs két egyforma ingatlan, bérbeadó vagy bérlő – ezért kínálunk az Ön igényeinek megfelelő, személyre szabott ingatlan vagyonkezelési megoldásokat, minden ingatlantípusban, az ingatlan életciklusának minden szakaszában.

Property-management-hero-972x1296_NEW
Piacvezetőként folyamatosan azon  dolgozunk, hogy mind a bérbeadói, mind a bérlői igényeket megértsük. Célunk, hogy az iparág legnagyobb és legfejlettebb hálózatát kihasználva fenntarthatóan teremthessünk értéket ügyfeleinknek.

17 000 szakemberből álló globális csapatunk több mint 40 országban 2,5 milliárd négyzetméter területet kezel és megosztja a világ minden tájáról összegyűjtött legjobb gyakorlatot, ötleteket és innovációt. A szolgáltatásközpontú és ügyfélközpontú megközelítéssel a legjobb működési gyakorlatok, a stratégiai költségcsökkentés, az élen járó fenntarthatósági (környezetvédelmi, társadalmi és irányítási - ESG) kezdeményezések, valamint az innovatív építési technológia és IT megoldásoknak köszönhetően teremtünk értéket.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Alapokkal és ingatlanokkal kapcsolatos számviteli szolgáltatások


A működési modellek számviteli, jelentéstételi és adatszolgáltatási optimalizálása, ami az egyes ingatlanoktól az ingatlanalapok számviteléig terjed. Tudjon meg többet

Általunk kezelt ingatlantípusok

Kapcsolat

Fedezze fel legújabb elemzéseinket

Globálisan 500 kutatónk dolgozik azon, hogy jól hasznosítható és többdimenziós perspektívát nyújtson, amely páratlan az iparágban.