Előremutató üzleti megoldások

Üzleti analitika

Találjon válaszokat lényeges és megvalósítható kérdésekre, és teremtsen valódi lehetőségeket vállalkozása számára olyan megoldásokkal, amelyek kihasználják az adatokban rejlő ismeretet az Ön ingatlan stratégiájának számára.

business-anayltics-hero-972x1296

Áttekintés

Az adataink és a szakmai tudásunk képezik  üzleti tevékenységünk alapját , és teszik lehetővé teszik, hogy valós eredményeket érjünk el ügyfeleink számára. Az adatok ellenőrzésére, automatizálására és integrálására összpontosító megközelítést alkalmazunk a legösszetettebb big data dilemmák megoldására, amelyekkel az ingatlanszakma vezetői találkoznak. Célunk, hogy az információgyűjtéstől az adattisztításon át az eredmények bemutatásáig olyan folyamatokat alakítsunk ki, amik ügyfeleinket segítik a stratégiai döntéshozatalban.

Az emberekbe és a technológiába történő jelentős befektetéseink lehetővé teszik számunkra, hogy páratlan minőségű adatokat gyűjtsünk össze, biztosítsuk a pontosságot, és hasznos információkat szolgáltassunk  a kereskedelmi ingatlanszakma vezetőinek.

Adatvezérelt megközelítés

 1. Értekező, ügyfélközpontú megközelítés a technológiai és analitikai megoldások terén

  Szorosan együttműködünk Önnel, hogy olyan megoldásokat hozzunk létre, amelyek több forrásból származó (akár saját, akár nyilvános) adatokat használnak fel stratégiai és operatív meglátásainkhoz, amelyek hozzájárulnak az Ön sikeréhez.
 2. Az együttműködés skálázható, jövőbiztos megoldást nyújt

  Azon dolgozunk, hogy értelmezzük az Ön változó céljait és prioritásait. Figyelembe vesszük a szükséges adatokat, a riportolási elvárásokat és a szükséges technológiák
  spektrumát, hogy ott találkozzunk, ahol Ön ma éppen áll, és közelebb hozzuk a végcélt. A technológiai és elemzési ütemtervek kidolgozása során irányt mutatunk Önnek.
 3. Egy páratlan adattárház

  Saját fejlesztésű vállalati adatplatformunk (EDP) automatizálja az adatáramlást a különböző technológiai eszközökből, amelyeket a CRE- csapataink használnak a különböző földrajzi és szolgáltatási területeken, integrálva a mi , az ügyfeleink és harmadik felek adatforrásaiból származó információkat. Piacvezető pozíciónk a prediktív analitika,
  a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás révén nyújt betekintést, amely automatizálja a munkafolyamatokat és növeli a hatékonyságot.
 4. Adatkezelés

  Irányítási folyamatunk olyan alapvető szakterületeket foglal magában, mint az adatminőség-menedzsment, az információ életciklus- menedzsmentje, az adatbiztonság és az
  adatvédelem, valamint olyan támogató szakterületeket, mint az adatarchitektúra, az osztályozás, az ellenőrzés és a jelentéstétel.

Kapcsolat