Előremutató üzleti megoldások

Advertising from CBRE

Az Advertising from CBRE teljes körű marketing és kreatív szolgáltatásokat kínál a kereskedelmi ingatlanpiac különböző szegmenseire.

advertise

Marketing és kreativitás a kereskedelmi ingatlanszektorban

Advertising from CBRE üzletágunk teljes körű marketing és kreatív szolgáltatásokat kínál, kiemelt figyelmet fordítva a kereskedelmi ingatlanpiac különböző szegmenseire: bevásárlóközpontok, kiskereskedelmi egységek, irodaházak, ipari ingatlanok és hotelek. A CBRE Magyarország a piacon jelentkező igényekre felelve és ezeket szem előtt tartva kezdte el kialakítani reklámügynökségi szolgáltatásait, amelynek köszönhetően mára számos sikeres projektet és elégedett ügyfélkört tudhat magáénak. Szakértői csapatuk mindig személyre szabott, integrált megoldásokat kínál a felmerülő igényekre.

Marketing és kreatív szolgáltatások a piaci igényekre hangolva

Nehéz olyan kreatív ügynökséget találni, aki teljes mélységében átlátja és érti a kereskedelmi ingatlanpiacot, a szektor speciális igényeit. Számunkra azonban ez nem akadály, hiszen olyan elismert, területükön kiemelkedő szakértői bázissal rendelkezünk, akik rálátással rendelkeznek a teljes iparágra, ismerik az aktuális trendeket, a piac igényeit. Éppen ezért, az Advertising from CBRE-nál gyorsan és hatékonyan oldjuk meg a ránk bízott marketing és kreatív feladatokat.

Számos bevásárlóközpont, kiskereskedelmi egység és irodapiaci szereplő munkáját támogattuk már marketingstratégia alkotás, arculattervezés, online és offline kampányok tervezésével.

Szakterületeink

Ingatlantípusok

Kapcsolat

Fedezze fel legújabb elemzéseinket

Globálisan 500 kutatónk dolgozik azon, hogy jól hasznosítható és többdimenziós perspektívát nyújtson, amely páratlan az iparágban.