Design & Build

Principal Delivery

$name

Áttekintés

Csapataink képesek a projekt vagy program minden aspektusát megvalósítani, a beszállítói lánc szereplőivel kötött szerződések kezelésétől kezdve a teljes munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági felelősségi körök és kockázatok átvállalásáig. Minden megbízás esetében kizárólagos kapcsolattartóként jelenünk meg a teljes kivitelezési csapat számára, hogy a kulcsrakész leszállítást biztosítva legyen. Az ellátási lánc minden elemét kezeljük, a projektfolyamat hatékonyságát növeljük és a szállítási ütemtervet lerövidítjük, amivel az eredmények gyorsabban és kiszámíthatóan teljesülnek.

Csökkentjük a kockázatot azáltal, hogy a CBRE átvállalja az összes downstream szerződést és projektkockázatot. Az ellátási láncot kezelő programunk és a stratégiai beszállítókkal fenntartott kapcsolataink előnyös megtakarításokat, minőséget és az átfutási idő kézben tartását biztosítja ügyfeleinknek. Költségbiztonságot adunk átlátható árképzési munkánkkal, a fix árú megoldások és megosztott megtakarítási lehetőségek alkalmazásával.
 

Vezetői csapatunk

  • Doug Wotherspoon

    Director of Projects EMEA, GWS

    Fénykép – Doug Wotherspoon

Fedezze fel legújabb elemzéseinket

Globálisan 500 kutatónk dolgozik azon, hogy jól hasznosítható és többdimenziós perspektívát nyújtson, amely páratlan az iparágban.