Befektetések, pénzügyek, értékbecslés

Tőkepiacok

Növelje hozamát és javítsa ingatlanbefektetéseinek eredményeit minden földrajzi területen és eszközosztályban értékteremtő proaktív rálátással és piaci stratégiákkal.

capital-markets-hero-972x1296_a (1)

Ingatlanértékesítés

Harmadik fél és vállalati bérlők számára jövedelemteremtő ingatlanok akvizíciójában és értékesítésében a világ vezető tanácsadójaként mélyreható piaci ismeretekkel, tranzakciós szakértelemmel, megbízható kapcsolatokkal és zökkenőmentes végrehajtással igyekszünk előre jelezni a trendeket, segíteni a tőkeáramlást és maximalizálni a hozamot. 

Hitelügyek és strukturált finanszírozás

A széleskörű tranzakciós ismeretek, a megbízható hitelezői kapcsolatok és a szabadalmaztatott technológia segítségével bármilyen tőkeszükségletre innovatív lehetőségeket tudunk létrehozni.

Ingatlanbefektetések, befektetési banki kapcsolatok

Széles körű ismereteket, befektetői hozzáférést és stratégiai tanácsadást nyújtunk a befektetési banki tevékenység teljes spektrumán, beleértve az M&A tanácsadást, a tőkebevonást és a másodlagos piaci ügyleteket.

CBRE legfontosabb megkülönböztető jegyei a befektetők számára

Ismerje meg, hogyan teremthet többdimenziós platformunk potenciált és nyitja meg az elérhető lehetőségeket világszerte.

six-ways-cover-image-module

Ingatlantípusok

 • office-hero-972x1296-(1)

  Használja a világ legátfogóbb ingatlanszolgáltatási platformját, hogy innovatív megoldásokat találjon az Ön, mint vállalati bérlő vagy irodai befektető igényeire.

 • Industrialandlogstics-hero-972x1296-(1)

  Mi képviseljük a világ legnagyobb ipari ingatlanplatformját, amely integrált szolgáltatáscsomagot kínál a bérlők és a befektetők számára.

 • getty-images-868892448-retail (1)

  Integrált megoldásokkal, egyedülálló rálátással és páratlan tapasztalattal biztosítunk eredményeket a kiskereskedők, vendéglátósok, befektetők, tulajdonosok és fejlesztők számára.

 • adobe-stock-442669737-hotels-(1)

  Szakembereink kreatív, gyakorlatias vendéglátóipari szolgáltatást nyújtanak minden nagyobb piacon, amelyet kifinomult szolgáltatási platform támogat.

 • Property-Types_972x1296_Multifamily

  Leljen rá bérlakásokban rejlő lehetőségeire szakértőink segítségével új befektetési, finanszírozási, értékbecslési, ügynöki és tervezési stratégiákkal.

Csatlakozzon a CBRE Deal Flow rendszerhez

Keressen a CBRE platformján a több ezer eladó ingatlan között, regisztrálja befektetési preferenciáit, hogy valós idejű értesítéseket kapjon.

dealflow_mockup_1-1424x1068

Kapcsolat