Vállalati felelősségvállalás

Társadalom

Befogadó és biztonságos munkahelyünk támogatja a sokszínű tehetségeket. Ezt vezérlik a RISE értékeink: tisztelet, integritás, szolgáltatás és kiválóság.

$name

Áttekintés

Munkatársainknak köszönhetően lehetünk globálisan piacvezetők. A dolgozók jólléte tevékenységünk egyik alapköve. Ennek részei a Sokszínűségen, Egyenlőségen és Befogadáson (Diversity, Equity and Inclusion - DE&I) alapuló kezdeményezések, és a munkahelyi biztonság, jóllét, illetve a közösségi szerepvállalás.

Sokszínűség, egyenlőség és befogadás (DE&I)

A DE&l több mint alapérték - ez az egyik versenyelőnyünk is.  Olyan vállalati környezetet teremtünk, ahol mindenkit értékelnek és elismernek, és amivel esélyt adunk a fejlődésre. Ezzel új perspektívákat és lehetőségeket nyitunk meg.

A sokszínűség és befogadás előmozdításának egyik legsikeresebb módját választjuk az Employee Business Resource Groups (EBRG) folyamatos támogatásával, amelynek több mint 12 000 tagja van az Egyesült Államokban és 16 000 világszerte. 

Munkahelyi biztonság és jóllét 

Minden üzleti döntésünkben szerepet játszik munkavállalóink jólléte. Arra törekszünk, hogy munkatársaink érezzék, gondoskodó kultúra veszik őket körül és minden munkanap végén jó érzéssel térjenek haza.

Globális standardokat és irányelveket határozunk meg, olyan felsővezetőket nevelünk, akik határozottan cselekednek és biztosítják az elszámoltathatóságot. Ezen felül folyamatosan javítják a munkahelyi biztonságot, és elősegítik a pozitív munkavállalói élményt.

CBRE Commitment to Health and Safety
CBRE Commitment to Wellbeing

CBRE Cares

A CBRE Cares által munkatársaink anyagilag vagy önkéntes munkájuk révén támogathatnak olyan ügyeket, melyek számukra fontosak és közösségük részére is valódi segítséget jelentenek.