Vállalati felelősségvállalás

Társadalom

A tehetség sokszínűségének hangsúlyozása egy biztonságos és befogadó munkahelyen, amelyet a RISE értékek - tisztelet, integritás, szolgáltatás és kiválóság - vezérelnek.

$name

Áttekintés

Munkatársaink azok, akik globális vezető szerepbe helyeznek minket. A dolgozók jólléte minden tevékenységünket meghatározza, a Sokszínűségen, Egyenlőségen és Befogadáson (Diversity, Equity and Inclusion - DE&I) alapuló kezdeményezésektől kezdve a munkahelyi biztonságon és jólléten át a közösségi szerepvállalásig.

Sokszínűség, egyenlőség és befogadás (DE&I)

A DE&l több mint alapérték - ez jelenti egyik versenyelőnyünket.,  Azáltal, hogy olyan környezetet teremtünk, ahol minden egyes embert olyannak értékelnek, amilyen, elismerik a hozzájárulását, és esélyt adnak a fejlődésre, új perspektívák és lehetőségek előtt nyit meg vállalatunk számára.

A sokszínűség és befogadás előmozdításának egyik legsikeresebb módja az Employee Business Resource Groups (EBRG) folyamatos támogatása, amelynek több mint 12 000 tagja van az Egyesült Államokban és 16 000 tagja világszerte. 

Munkahelyi biztonság és jóllét 

Minden üzleti döntésünkben szerepet játszik  munkavállalóink jólléte, azon dolgozunk, hogy munkatársaink érezzék, gondoskodó kultúra veszik őket körül és minden munkanap végén jó érzéssel térjenek haza.

Globális standardokat és irányelveket határozunk meg, olyan felsővezetőket nevelünk, akik határozottan cselekednek és biztosítják az elszámoltathatóságot, folyamatosan javítják a munkahelyi biztonságot érintő eredményeinket, és megosztják a munkavállalói élmény terén szerzett élen járó tudásunkat.

CBRE Commitment to Health and Safety
CBRE Commitment to Wellbeing

CBRE Cares

A CBRE Cares által munkatársaink anyagilag vagy önkéntes munkájuk révén támogathatnak olyan ügyeket, melyek számukra fontosak és közösségük részére is valódi hasznot jelentenek.