Vállalati Felelősségvállalás

Gyakorlatunk

Kivételes eredményeket biztosítunk a legmagasabb szintű irányítási, etikai és megfelelési normák betartása mellett.

CR-practices-hero-972x1296

Áttekintés

Határozott normáink biztosítják, hogy mindig a legnagyobb tisztességgel szolgáljuk ügyfeleinket, részvényeseinket és alkalmazottjainkat.

Etika és jogi megfelelés

Minden esetben és minden ügyletben tarjuk magunkat a RISE értékeinkhez:

  • TISZTELET (Respect): Döntéseink során nézőpontok széles perspektíváját vesszük figyelembe. Ezen felül, az információkat szabadon áramoltatjuk, a bizalom kiépítése, és az együttműködések elősegítése érdekében.
  • INTEGRITÁS (Integrity): A vállalatunk iránti elköteleződésnél és annál, ami mellett kiállunk, nem lehet fontosabb semmilyen egyéni érdek, ügylet vagy ügyfél.
  • SZOLGÁLTATÁS (Service): Lelkesedéssel és szorgalommal közelítünk a kihívásokhoz. Hosszú távú kapcsolatokat építünk a megfelelő emberek között, a tőke és a lehetőségek összekapcsolásával.
  • KIVÁLÓSÁG (Excellence): Fáradhatatlanul arra összpontosítunk, hogy ügyfeleink, munkatársaink és részvényeseink számára a legjobb eredményeket szállítsunk.

Ezen értékek vezérlik minden tettünket. Ezek képezik az üzleti magatartási normáink, valamint a CBRE etikai és jogi megfelelési programjának és megközelítésének alapját. További részletek.

Beszerzés (angol nyelvű tartalom)

Beszállítói sokszínűség

A CBRE vállalta, hogy 2021-ben 1 milliárd dollárt költ el különböző beszállítóknál, és ezt öt éven belül 3 milliárd dollárra növeli.

Beszállítói magatartási kódex

Ez a dokumentum, amely az emberi jogoktól és a munkaügyi gyakorlatoktól kezdve a korrupcióellenes és környezetvédelmi irányelvekig mindent lefed, meghatározza a CBRE-vel és ügyfeleinkkel együttműködő beszállítók üzleti magatartására vonatkozó elvárásokat.

Nyilatkozat a rabszolgaság és az emberkereskedelem elítéléséről

Zéró toleranciát alkalmazunk a modern rabszolgasággal szemben, és beszállítói láncunkban proaktív lépéseket teszünk az emberi jogok megsértését érintő kockázatok minimalizálása érdekében.