Ingatlanvagyon és portfólió kezelés

Integrált létesítménygazdálkodás

Optimalizálja munkatere teljesítményét és biztosítsa a sikert kiváló létesítménygazdálkodási (FM) és karbantartási szolgáltatásainkkal.

facilities-managment-hero-972x1296_A

Működési modellünk

Mi vagyunk a világ vezető integrált létesítménygazdálkodója. Globális működési modellünk kézzelfogható szolgáltatásokra épül,  technológia által támogatott, és a legjobb beszállítói partnerekalkalmazza. Több országban, több műszaki karbantartási megrendelést teljesítünk, mint bármely más versenytársunk, ezzel páratlan értéket biztosítva ügyfeleink számára. Karbantartó csapataink 29%-kal alacsonyabb megrendelésenkénti összköltséggel teljesítik a megrendeléseket, mint az iparági beszállítók, és folyamatosan magasabb ügyfél-elégedettségi pontszámokat és jobb válaszadási arányokat érnek el, mint versenytársaik. Az egy forrásból származó beszerzés,elszámoltathatóság, a racionalizált műveletek és  beszerzési partnereink révén, csökkentjük a költségeket, növeljük az üzemidőt és fokozzuk a munkahelyi élményt ügyfeleink számára.

Ügyfélközpontú megoldások

Vállalatok

Multinacionális vállalatok számára, minden eszközosztályban. 


A világ legnagyobb vállalati bérlőit kiszolgáló CBRE szorosan együttműködik az ügyfelek vezetőivel, hogy céljaikhoz igazodó, helyszíni szakértelmet nyújtson.


Lokális

Egyetlen épületre, komplex és kritikus eszközökre, valamint egyetemi környezetre összpontosító szolgáltatások

Helyben leszállított és kezelt, műszaki fókusszal bíró létesítménygazdálkodási megoldások, akár épületenként, akár külön pályázatonként.

Adat központok

Adatközpontok és kapcsolódó kritikus műveletek esetében

99,999%-os üzemidő biztosítása a saját fejlesztésű Critical Environments Risk Management (CERM™) programunk révén, amely az emberi tényezőkkel kapcsolatos kockázatok csökkentésére összpontosít. 
 
Host

A tehetségre, márkára és termelékenységre összpontosító irodai környezetek és egyetemek számára

A CBRE Host szolgáltatása vendéglátásban képzett szakemberek segítségével biztosít kivételes munkatér-élményt, közvetlenül egy díjnyertes, a bérlők számára elérhető mobilalkalmazáson keresztül. Tudjon meg többet.

Igény szerint 

Több helyszínen, szétszórtan elhelyezkedő ingatlanportfóliók esetében 

A CBRE FacilitySource olyan nagy, földrajzilag szétszórtan elhelyezkedő bérlőket szolgál ki, akiknek alkalmi létesítménygazdálkodási megoldásokra van szükségük, és amely egy egységes munkarend- és eszközkezelési platformot, mélyreható adatelemzést és ellenőrzött szolgáltatói hálózathoz való hozzáférést biztosít. Tudjon meg többet.

Integrált laboratóriumi megoldások

High-touch laboratóriumok, kutatás-fejlesztési és gyógyszeripari létesítmények számára

Az élettudomány területén tevékenykedő ügyfelek számára a CBRE csökkenti a laboratóriumi hatékonyság hiányosságait, valamint maximalizálja a laboratóriumi eszközök kihasználtságát a műszer-, karbantartási és eszközkezelési szolgáltatások, a páratlan adatintegráció és az eredeti berendezésgyártókkal (OEM) kötött stratégiai szövetségek révén. Tudjon meg többet.

Anyagmozgató berendezések karbantartása

A logisztikai és disztribúciós műveleteket támogató szortírozáshoz és anyagmozgatáshoz


A CBRE az iparág kritikus válogatóberendezéseinek egyre bővülő választékát kiszolgálva összevont megoldást kínál az olyan szolgáltatásokhoz, mint a mechanikus, elektromos és változó frekvenciájú meghajtók karbantartása, a programozható logikai vezérlések, a szállítóberendezések szalagjai, a lemezmunkálatok, az áramköri diagnosztika és még sok más területen.

Vezetői csapat

Fedezze fel legújabb elemzéseinket

Globálisan 500 kutatónk dolgozik azon, hogy jól hasznosítható és többdimenziós perspektívát nyújtson, amely páratlan az iparágban.