Előremutató üzleti megoldások

Global Workplace Solutions

Érjen el fundamentális változásokat és stratégiai eredményeket vállalatával, globális méretű és teljesen integrált Global Workplace Solutions (GWS) szolgáltatásunk segítségével.

integrated-outsourcing-hero-972x1296_new_a (2)

Global Workplace Solutions

Napjainkban az ingatlan ipari vállalatok vezetőinek jelentős eredményeket kell felmutatniuk a bérköltségek csökkentése, a szén-dioxid-mentesítés, a munkavállalók elkötelezettsége és a hibrid munkatér-megoldások terén.

Stratégiai üzleti elkötelezettség, adatok hasznosítása és folyamatos innováció révén olyan integrált megoldásokat kínálunk, amelyek javítják a munkavállalói élményt, költséghatékonyságot biztosítanak, csökkentik a kockázatokat és kézzelfogható értéket teremtenek a portfóliójában.

Eredményközpontú megközelítés

Tisztában vagyunk azzal, hogy minden ügyfél és minden portfólió egyedi, ezért olyan megoldásokat kínálunk, amelyek az üzleti célok alapján rugalmasak és széleskörűek. Akár globális portfóliót támogatunk, akár helyi igények kielégítésében segítünk, rendelkezünk olyan termékekkel és szolgáltatásokkal, amelyek biztosítják a költségkontrollt, a precíz működést, az érdekelt felek elégedettségét valamint, a megfelelően méretezett megoldásokat.

A rövid távú döntésektől a hosszú távú stratégia kialakításáig együttműködünk ügyfeleinkkel, hogy megoldásokat találjunk az egyedi szervezeti igényekre, és felfedezzük a stratégiai üzleti eredmények előmozdításának lehetőségeit világszerte.

 1. Stratégiai partnerség

  Szakértelmünkkel stratégiai kapcsolatokat hozunk létre az ellátási lánc, a technológia és az iparági partnerek között, hogy helyi speciális tudást és kiváló szolgáltatásokat biztosítsunk - ezáltal a CBRE minden képességét az ügyfeleink rendelkezésére tudjuk bocsátani. Stratégiai partnerségekbe fektetünk be, hogy javítsuk az ügyfeleink számára biztosított szolgáltatásokat, és a fenntartható megoldások integrálásával erős környezetvédelmi, társadalmi és vezetési (ESG) megközelítést alkalmazzunk, amely hatással van az alkalmazottakra, a beszállítókra és a közösségekre is.
 2. Integrált megoldások

  Globális szakértőink olyan helyi megoldásokat kínálnak, amelyek igazodnak az ügyfelek üzleti céljaihoz, a munkavállalói élménytől és az érdekelt felek elégedettségétől kezdve a működési kiválóságig és az önellátásig. A piacon egyedülállóan biztosítunk egyszerre létesítménygazdálkodási, projektmenedzsment, tanácsadói és tranzakciós szolgáltatásokat, melyek képesek a legnagyobb pénzügyi hatás érdekében a transzformációs értékek kiaknázására.
 3. Ügyfélélmény

  Működési modellünk központi elszámoltathatóságot biztosít, amely szolgáltatásaink testre szabására összpontosít az ügyfeleink céljainak elősegítése érdekében. Ez lehetővé teszi az alapos döntéshozatalt a költségek, minőség, sebesség, kockázat és tapasztalatszerzés területein. Globális hálózatunk és tudásmegosztó-platformjaink következetesen rögzítik és továbbítják a legjobb gyakorlatokat és megoldásokat ügyfélkapcsolati csapatainknak, hogy új szintre emelhessük szolgáltatásunk színvonalát.
 4. Adatok és elemzések

  Technológiáinkba és munkaerőnkbe tett befektetéseink lehetővé teszik számunkra azt, hogy egyedülálló minőségű, és mennyiségű adatot gyűjtsünk össze. Emellett, ez biztosítja a pontosságot, valamint, hasznos információkat nyújt az összetett kihívások megoldásához is. Képességeink, eszközeink, illetve szellemi tőkénk használatával világszínvonalú üzleti eredményeket hozunk létre ügyfeleink számára.

Energetikai és fenntarthatósági szolgáltatások

Ismerje meg, hogy a CBRE hogyan segíthet Önnek a nettó zéró széndioxid kibocsátás érték elérésében, és hogyan támogatja törekvéseit a fenntartható jövő megteremtése érdekében.

energy-and-sustainability-transformation-topic-hero-module-2760x828 (2)

Kiemelt szolgáltatások

Fedezze fel legújabb elemzéseinket

Globálisan 500 kutatónk dolgozik azon, hogy jól hasznosítható és többdimenziós perspektívát nyújtson, amely páratlan az iparágban.

Kapcsolat