Előremutató üzleti megoldások

Energetikai és fenntarthatósági szolgáltatások

Hozzon üzleti szempontból kritikus döntéseket a portfóliója fenntarthatósági kockázatának kezelésével. Tanácsot adunk az ingatlanja életciklusával kapcsolatban, és segítséget nyújtunk a fenntartható jövő építésében.

energy-and-sustainability-transformation-topic-hero-module-972x1296

Energetikai és fenntarthatósági szolgáltatások

Amint azt tudományosan megalapozott célkitűzéseink, vállalati kötelezettségvállalásaink és az ügyfeleink képviseletében kezelt ingatlanok mennyisége is mutatja, jelentős szerepet játszunk a globális felmelegedés korlátozásában. A létesítménygazdálkodás a fenntarthatóság központi eleme, és a helyszíneken dolgozó csapataink, szakértőink és az ellátási láncban jelenlévő partnereink segítségével javítjuk az épületek üzemeltetésének hatékonyságát és fenntarthatóságát.

A CBRE tudományos alapú célkitűzései

  • A globális operáció 1. és 2. szintű üvegházhatású gázkibocsátási célszámának a 2019-es szinthez képest mért 68%-os csökkentése 2035-ig
  • A CBRE által a bérlők képviseletében kezelt létesítmények négyzetméterenkénti kibocsátásának 79%-os csökkentése 2035-ig
  • A CBRE által a befektetők képviseletében kezelt létesítmények négyzetméterenkénti kibocsátásának 67%-os csökkentése 2035-ig
  • 100%-ban megújuló villamos energiahasználata 2035-ig, beleértve járműparkunk elektromos járművekre való átállását is

Megközelítésünk

Célunk, hogy csökkentsük ügyfeleink számára portfólióik birtoklásának teljes költségét. Illetve megkönnyítsük a nettó zéró kibocsátásra való áttérésüket. Ennek eszköze egy, az integrált létesítménygazdálkodási működési modellben végrehajtott átállási program. Ez erős koordinációt, együttműködést és rendszerszintű munkát igényel az egész értéklánc mentén, szilárd irányítási struktúrában.

Programunk

Módszertanunk összehozza a tehetségeket, a képességeket, valamint a globális ingatlanbérlőként, befektetőként és -üzemeltetőként szerzett tapasztalatainkat a szén-dioxid-semlegességgel kapcsolatos kötelezettségvállalások elérése érdekében. Ennek célja, hogy javítsuk a portfólió rugalmasságát és csökkentsük a vagyonelemek életciklusra vetített költségeit, miközben a változások bevezetése során mérsékeljük a kockázatokat és egyenetlenségeket a vállalati működésben.

CBRE vállalati felelősségvállalás

Ismerje meg, milyen eredményeket értünk el a kereskedelmi ingatlanágazat vezető vállalataként a környezetvédelmi, társadalmi és irányítási (ESG) területeken.

cbre-corporate-responsibility_936x753

Kapcsolat

Fedezze fel legújabb elemzéseinket

Globálisan 500 kutatónk dolgozik azon, hogy jól hasznosítható és többdimenziós perspektívát nyújtson, amely páratlan az iparágban.