Napjaink összetett globális tőkepiacain manőverezve egy megbízható hang hasznos iránymutatást nyújthat Önnek befektetéseire vonatkozó tőkekövetelmények kezelésében valamint a teljesítményének maximalizálásában.

A CBRE tőkepiai csapata az EMEA-régióban (Európa, Közel-Kelet és Afrika) vezető helyet foglal el az ingatlanbefektetői közösségben. A tanácsadást, befektetési célú értékesítést, vásárlást és finanszírozást is átfogó, teljesen integrált szolgáltatásaival tőkepiaci csapatunk bizonyítottan és folyamatosan túlszárnyalja ügyfeleink elvárásait.

Globális tőkepiaci platformunk „egyablakos“ kiszolgálással biztosít tőkepiaci, finanszírozási és befektetési megoldásokat az USA-ban, az EMEA-régióban, valamint az ázsiai és csendes-óceáni térségben, és minden más vállalathoz képest sokrétűbb lehetőségeket kínál. Akár befektetési célú értékesítéshez, pénzügyi szerkezetátalakításhoz vagy stratégiai portfólió-tanácsadáshoz igényel szakértői útmutatást, európai szakértőink 32 országban kínálnak átfogó globális perspektívát.

Tőkepiaci szolgáltatások az EMEA-régióban

 

  • Segítünk Önnek a bevételtermelő ingatlanok és portfóliók felkutatásában, megszerzésében vagy értékesítésében, a főbb üzleti feltételekkel kapcsolatos tárgyalásokban és a tranzakciós kockázatok minimalizálásában.
  • Menedzseljük ügyféltartozással és tőkekihelyezéssel kapcsolatos igényeit minden kereskedelmi ingatlantípus esetében.
  • Támogatást nyújtunk a szervezeti szintű cégegyesülésekhez és -vásárlásokhoz vagy tőkebevonáshoz, és tanácsadást kínálunk cége tőzsdei bevezetéséhez, illetve vállalati szintű stratégiai értékelésekhez.

Számos innovatív és úttörő befektetési projekthez nyújtottunk már tanácsadást a világ legtapasztaltabb befektetőinek.

Amellett, hogy cégünk megkerülhetetlenné vált a befektetési célú ingatlanértékesítéseknél, tőkepiaci tanácsadóink a világ legaktívabb befektetőivel ápolt kapcsolataikra építve segítenek valóra váltani ügyfeleink stratégiai terveit. Legyen szó akár egy bizonyos ingatlanról szóló szakvéleményről, akár szerkezeti és finanszírozási vállalati-pénzügyi tanácsadásról, csapatunk kellő információbázissal és alapos pénzügyi szakismeretekkel rendelkezik ahhoz, hogy az ingatlanokkal kapcsolatos legbonyolultabb szakmai kihívásoknak is megfeleljen.

Az utóbbi évtizedben az ingatlanszolgáltatási üzlet egy maroknyi, igazán globális résztvevőre szűkült. Páratlan pénzügyi tanácsadási és közvetítői szakértelmével a CBRE piacvezetőként ismert ezen a piacon.

Tőkepiaci Pénzügyi Szolgáltatások

Befektetési tanácsadás

Segítségre van szüksége vállalati pénzügyek, befektetések és a hitelek terén? Páratlan tapasztalattal rendelkezünk a a tőkepiaci tanácsadás területén.

Vállalati tőkepiaci szolgáltatások

A lízing tanácsadástól a portfólió stratégiáig - a CBRE páratlan szakértelme kiterjed a vállalati tőkepiaci szolgáltatások széles körére.

Ingatlanbefektetési Tanácsadás

Ingatlanbefektetési tanácsadót keres? Használja ki a CBRE szakértői befektetési szolgáltatásait, érjen el magasabb hozamot, alacsonyabb kockázattal.