A CBRE piacvezető tanácsadási és tranzakciós szolgáltatásokat nyújt ingatlanbérlőknek és befektetőknek egyaránt.

A világ elsőszámú kereskedelmi ingatlan-tanácsadójaként csapatunk egyedülálló partneri kapcsolatokat épít ki piaci rálátására és tapasztalataira támaszkodva, hogy ügyfeleit üzleti előnyökhöz juttassa.

Páratlan adatbázisunkra, elemzéseinkre és technológiáinkra, valamint világszerte mintegy 70 000 munkatársunk szakértelmére támaszkodva segítünk Önnek egy világszínvonalú vállalati ingatlanstratégia megtervezésében és lebonyolításában.

Bármilyen, ingatlannal kapcsolatos kihívással is szembesül – irodája átköltöztetése, a bérleti szerződés felülvizsgálata, tehetségek toborzása és megtartása, illetve ajánlások begyűjtése befektetési portfóliójának bővítéséhez –, csapatunk alapos piaci információkkal rendelkezik helyi és globális szinten egyaránt, így személyre szabott és innovatív tanácsadással tudja támogatni az Ön céljait.

Valódi értéket adunk ingatlanának

 

A National Real Estate Investor a CBRE-t tartja a világ elsőszámú közvetítő cégeként számon, hiszen a CBRE tranzakciós forgalma 50%-kal haladja meg legközelebbi versenytársunkét.

Szakértőink az összes főbb ingatlantípussal foglalkoznak – irodákkal, kiskereskedelmi és ipari ingatlanokkal egyaránt –, tudásukhoz helyi ismereteik mellett nemzetközi hálózatunk kiterjedtsége is hozzájárul. Segítünk Önnek ingatlanjai értékének maximalizálásában bérleti szerződése, illetve befektetése teljes időtartama alatt.

Integrált szemléletű ügyfélgondozás

 

Tanácsadó és tranzakciós csapataink konzultatív megközelítést alkalmaznak az ügyfeleink ingatlanstratégiája kialakításának egész folyamata során.

Az EMEA-régióra és azon is túlra is kiterjedő szaktudásunkkal, testre szabott megoldásokkal valósítjuk meg az Ön stratégiáját, miközben értékes és mérhető eredmények elérésére összpontosítunk.

Tapasztalt szakértőink minden lépésénél támogatják Önt.

Tanácsadói és tranzakciós szolgáltatásaink területei:

Tranzakciómenedzsment

A CBRE piacvezető tranzakciómenedzsment-szolgáltatásokat nyújt. Ügyfeleinkkel ingatlanérdekeltségeik teljes tartományában együttműködünk a sikeres felvásárlások, értékesítések, bérleti szerződések megújítása és bérleti szerződések felülvizsgálatai érdekében.

Befektetői bérbeadás

Az iparág leghatékonyabb szolgáltató platformjával a CBRE az ingatlanbefektetők számára jól bevált, testre szabott marketing- és bérbeadási stratégiát biztosít, amely ügyfeleink befektetési céljaival összhangban álló, kivételes eredményeket hoz.

Bérlői tranzakciók

A CBRE bérlői tranzakciókkal foglalkozó csapata együtt dolgozik ügyfeleinkkel a kereskedelmi ingatlanok megszerzése, újratárgyalása és értékesítése érdekében. Minden eszközfajtával foglalkozunk, legyen az iroda, kiskereskedelmi, ipari, logisztikai ingatlan vagy adatközpont.

Portfóliószolgáltatások

A CBRE portfóliószolgáltatási csapata konszolidált és pontos képet alkot az Ön ingatlanportfóliójáról, valamint átfogó bérleti szerződés feltételeinek nyilvántartása és ingatlankezelési szolgáltatásokat nyújt.

Portfólió- és lokáció tanácsadás

A CBRE portfólió- és helyszíntanácsadással foglalkozó csapata megkeresi az Ön tevékenységei, alkalmazottai és ügyfelei szempontjából legkedvezőbb helyszíneket, melyek hozzásegítik Önt üzleti céljai teljesítéséhez.

Beszállítói piac

A CBRE beszállítói láncot kezelő csapatának komplex üzleti problémákra kidolgozott stratégiai megoldásaiból valódi üzleti előnyök születhetnek.

Munkahely és térkihasználtság

A CBRE, a világ piacvezető szolgáltatója a munkakörnyezet és térkihasználtság fejlesztése terén olyan munkahelyi megoldások megtalálásában és megvalósításában segít a vállalkozásoknak, amelyek javítják a munkavállalók elkötelezettségét, és jelentős üzleti eredményeket hoznak.

Integrált Szolgáltatások

Mérnöki tanácsadásra, projektmenedzsmentre van szüksége? A CBRE a piacvezető tapasztalatával segít a beruházás, építkezés szilárd alapokra helyezésében.
A világ számos híres épülete mögött a CBRE szakértői csapata áll. Tudjon meg többet ingatlanvagyon-kezelési szolgáltatásainkról.
Tanácsadót keres befektetése értékesítéséhez, pénzügyi szerkezetátalakításhoz vagy stratégiai portfolió kialakításához? Használja ki a CBRE tőkepiaci szakértőinek előnyeit
A jó stratégiai döntés alapja az alapos piaci információ és a precíz értékbecslés. Ebben segít a CBRE tapasztalt Értékbecslési és Tanácsadói csapata.