A CBRE beruházási tanácsadó csapata piacvezető tanácsokkal szolgál ügyfelei számára az ingatlanok építésének, fejlesztésének, illetve azok karbantartásának gyakorlati, műszaki vonatkozásaival kapcsolatban. .

Épületfelmérésben, mérnöki szolgáltatásokban, projektmenedzsmentben és költségtanácsadásban egyaránt jártas szakértőinkkel segítünk Önnek a projekt valamennyi műszaki részletének megoldásában – a liftektől és légkondicionálóktól a homlokzati megjelenésen át a technológiai megoldásokig –, amit megfelelő szervezési készséggel, műszaki tudással és erős üzleti rálátással, érzékkel egészítünk ki azért, hogy Önnek időt és pénzt takarítsunk meg.

Kevesebb kockázat, kevesebb pénzért

 

Tapasztalt épületfelmérőkből és tanácsadókból álló csapatunk segít az ingatlanfejlesztés kockázatainak kezelésében: segít Önnek megérteni az épülettel kapcsolatos jelenlegi elvárásokat, ugyanakkor felhívja a figyelmet az esetleges jövőbeli problémákra. Elvégezzük az épületek műszaki átvilágítását, a hibaelemzést és a piackutatást az Önök érdekeit képviselve , és az épület megvétele előtt felhívjuk figyelmét az aggályos kérdésekre, a szennyezett talajtól az árvízkockázatig vagy a problémás szomszédokig.

Jól tudjuk, hogy az ingatlannal kapcsolatos kockázat nem ér véget az adás-vétellel ; a rendszeres karbantartás és felújítás nemcsak a bérlők elégedettségét biztosítja, hanem az épületek hosszú távú értékállóságát is.

Határokon átnyúló, átfogó szolgáltatások

Egyetlen más kereskedelmi ingatlan-tanácsadó sem rendelkezik olyan határokon átívelő kapcsolatokkal és olyan sokrétű erőforrással, mint a CBRE. Kombinált szolgáltatásaink garantálják, hogy az Ön épületeinek üzemeltetése problémamentesen, megfelelő irányítással és költséghatékonyan történjen. 

A CBRE beruházási tanácsadási üzletágának középpontjában projektszolgáltatási csapatunk áll, mely szakértő támogatást nyújt az ingatlan megtervezéséhez, felépítéséhez és fejlesztéséhez, az üzleti célú helyiségek belsőépítészeti kialakításától a városközpontban zajló fejlesztésekig. Legyen Ön akár bérlő vagy befektető, gondoskodunk róla, hogy épületei hatékony, dinamikus, inspiráló terekké váljanak, és azok is maradjanak a jövőben.

360 fokos projektmenedzsment

 

A kereskedelmi ingatlanpiac vezetőjeként a CBRE az egyetlen olyan vállalat, amely kellően gazdag tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy az Ön összes projektigényét ki tudja szolgálni. Műszaki és irányítási szakértelmünk lehetővé teszi, hogy minden feladatot ellássunk a nagyszabású, vegyes használatú ingatlanok projektmenedzsmentjétől a fejlesztési tanácsadáson, a tőkeprojektek megszerzésén és végrehajtásán át a kiskereskedelmi helyiségek belső tereinek megtervezéséig és azok kivitelezésnek lebonyolításáig.

Szakértői vagyunk az építési projektek szervezésének és irányításának csakúgy, mint a vállalatok átköltöztetésének, új irodatér kialakításának. Csapatunkban munka-és egészségvédelmi szakértők is vannak, az ő feladatuk, hogy csökkentsék a kivitelezési munka és az üzemeltetés során a kockázatokat és megóvják Önt a szükségtelen kiadásoktól, költségektől.

Egyrészt felhasználjuk a többi üzletágunk által felhalmozott tudást és tapasztalatot, másrészt fejlett technológiákat, szoftvereket használunk a terek felmérésére és a fejlesztendő területek azonosítására.

Beruházási tanácsadási és projektszolgáltatásaink közé az alábbiak tartoznak:

  • Környezetvédelmi vizsgálat
  • Épületek műszaki szemléje
  • Épületek felmérése
  • Ingatlanokhoz kapcsolódó beruházok
  • Helyreállítási költségek becslése
  • Építési projekt irányítása
  • Banki műszaki ellenőrzés
  • Mennyiségi felmérés
  • Műszaki átvilágítás
  • Mérnöki szolgáltatások

Kapcsolódó Kiadványaink

Fit-Out Cost Guide 2021

A CBRE Fit-Out Cost Guide hazai igényekre szabott kiadványa.