A városképet meghatározó épületek világszerte olyan ingatlanmenedzselést igényelnek, amely méltó jelentőségükhöz. Ebben a CBRE globális ingatlanvagyon-kezelési csapata a legjobb – ezért kezelünk 20 országban 41 millió négyzetméternyi ingatlant.

Olyan emblematikus épületeket menedzselünk, mint a párizsi Tour First, Kínában a Shanghai Tower vagy a detroiti GM Renaissance Centre – az ingatlanok értékét minden esetben úgy maximalizáljuk, hogy az épületek működési teljesítményét összhangba hozzuk a bérlők üzleti érdekeivel.

Módszerünk, hogy az épületeket a bennük működő vállalkozásokhoz igazítva menedzseljük. Szolgáltatásainkat az Ön céljaira szabva megpróbáljuk előre látni az Ön igényeit, és még azelőtt kezelni a felmerülő kérdéseket, hogy azok problémát okoznának.

Világszínvonalú működtetés, tendereztetés és könyvelés

Ingatlanvagyon-kezelési szolgáltatásaink páratlanul széles választékával segítjük Önt ingatlanának teljes életciklusa alatt. Az ingatlanmenedzsmenttől és a bérleti szerződés kezeléstől kezdve a létesítmények üzemeltetésén és a bérlői kapcsolatok ápolásán át egészen a tendereztetésig és a könyvelésig, a CBRE professzionális szolgáltatásokat kínál minden ingatlantípushoz, minden szektorban, beleértve az ipari és logisztikai, kiskereskedelmi, irodai ingatlanokat és a városképi jelentőségű, „Prémium Ingatlanokat”.

Európában, a Közel-Keleten és Afrikában kétezernél is több, ingatlanvagyon-kezeléssel foglalkozó szakemberből álló szakértő csapatunk körülbelül 25 000 bérlőt kezel és körülbelül 5 milliárd euró bérleti díj bevételt befolyását biztosítja. Jelenleg több mint 250 bevásárlóközpontban nyújtunk ingatlanvagyon-kezelési és center menedzsment szolgáltatásokat Európában, a Közel-Keleten és Afrikában – összesen 6,7 millió négyzetmétert meghaladó területen.

Az elmúlt három évben a CBRE Prémium Ingatlanok Programja több piacon, régióban és üzletágban is jelentős százalékban került alkalmazásra a CBRE több szintű részvételével. Vegyes funkciójú portfóliókkal kapcsolatban is végzünk tanácsadást, tapasztalt szakértői vagyunk az olyan fejlesztéseknek és ingatlanegyütteseknek, amelyekben egyszerre vannak jelen irodák, kiskereskedelmi és lakóingatlanok.

Magyarországi ingatlanvagyon-kezelés

Elhivatott és tapasztalt csapatunk révén a legmagasabb minőségű ingatlanvagyon-kezelési szolgáltatást nyújtjuk. A több, mint 60 ingatlanvagyon-kezelési szakértőt számláló csapatunk több, mint 30 ingatlant kezel, mely több, mint 600 000 m2-t tesz ki. Többek között menedzseljük a Pólus Centert, a Campona Bevásárlóközpontot, a Liget Center irodaépületet, a Népliget Center irodaépületet,  a Dorottya Udvart, a Csillag Center Bevásárlóközpontot, a Aerozone logisztikai parkot és az Arena Mall Bevásárlóközpontot. 2018-ban sikerült 200 000 m2-rel bővítenünk a portfólionkat, ezzel is bizonyítva a piacvezető szolgáltatási színvonalunkat, illetve ügyfeleink belénk vetett bizalmát.

 

Bevásárlóközpont-menedzsment

Az EMEA régióban több, mint 260 bevásárlóközpont - több, mint 8 millió m2 -  kezelése révén nem csak megkérdőjelezhetetlen szakértelemmel rendelkezünk a bevásárlóközpontok menedzselése terén, hanem méretünkből és piaci helyzetünkből adódóan lehetőségünk nyílik költségek mérséklésére.

Tudásunkra és kapcsolatainkra alapozva ki tudjuk aknázni a különböző médiumokban rejlő lehetőségeket a hatás maximalizálása és az ingatlan legjobb kihasználása érdekében. A globális szinten gyűjtött adatok képezik a kereskedelmi és menedzsment információk alapjait.

Vezető globális bevásárlóközpont-értékbecslőként mélyen értjük azokat a faktorokat, amelyek befolyásolják az ingatlan hozamát, a teljesítményét és értékét. Annak köszönhetően, hogy a kiskereskedőkkel való együttműködésben széles tapasztalatunk van, jól fel tudjuk mérni egy adott kereskedő ingatlanra gyakorolt pénzügyi hatását is.

Global Investment Administration

Szakértőkből álló csapatunk az ingatlanok pénzügyi adminisztrációjával foglalkozik, iparágon belül egyedülálló elhivatottsággal. Kizárólag ingatlanokra specializálódunk, fennállásunk óta sikeresen foglalkozunk különböző ingatlantípusokkal az egyszerűtől az összetett befektetési struktúrákig. Globálisan integrált pénzügyi csapatunk az ügyfeleinkre szabott következő szolgáltatásokat nyújtja:

 • Számviteli & Pénzügyi kimutatások készítése
 • Jelentések készítése ügyfeleknek és befektetőknek
 • Teljesítménymérés
 • Adminisztratív, titkársági szolgáltatások
 • Transzfer ügynökség
 • Készpénzkezelés, menedzsment
 • Adósságfinanszírozás, hitelekkel, állampapírokkal és határidős ügyletekkel kapcsolatos ügyintézés
 • Adóbevallások adminisztrálása
 • Adózási és jogi tanácsadás
 • Ügyféladat-menedzsment támogatás
 • Eszközfinanszírozás

További információért látogasson el a Global Investment Administration globális weboldalára.

Adatokon alapuló ingatlan szakértelem

Feladatunknak tekintjük, hogy figyelemmel kísérjük a piacot érintő trendeket, és megosszuk Önnel szakértői elemzéseinket, amikor azok hasznosak és fontosak. Globális léptékben, több tényezőre kiterjedően gyűjtünk adatokat, amelyek alapján minőségi üzleti és üzemeltetési információkat nyújtunk.

A menedzsment portfóliónkban rendelkezésre álló adatok összehasonlításával és elemzésével kimutatjuk a tulajdonosok számára ingatlanjaik erősségeit és gyengeségeit, szilárdabb alapot biztosítva a befektetési tervekhez, hozzásegítve Önt a lehető legnagyobb megtérüléshez befektetéseivel kapcsolatban.

Díjaink

Az Év Legjobb Ingatlanvagyon-kezelő Vállalata 2017-ben: europaproperty

A CBRE Group-on belül létrehoztuk a Premier Properties (Kiemelkedő ingatlanok) ingatlan- és eszközkezelő szakmai csoportot, amely kizárólag az ilyen rendkívüli, az újságok címlapjain szereplő épületekre összpontosít.
Kiemelt Ingatlanok

Integrált Ingatlanvagyon-kezelési Szolgáltatások

Könyvelési szolgáltatás

A tapasztalt, az iparágban járatos REAS csapat szakértői olyan bérlő-központú könyvelési és pénzügyi szolgáltatásokat nyújtanak, amelyek integrált megoldást nyújtanak ügyfeleink számára.

Globális Befektetési Adminisztráció

A Globális Befektetői Adminisztráció átfogó könyvelést, jelentés és adminisztratív szolgáltatásokat nyújt ingatlanbefektetési menedzserek, egyéni vagyonalapok és más intézményi befektetők számára függetlenül attól, hogy a világ mely pontján fektetnek be.

Globális Munkahelyi Megoldások

Globális Munkahelyi Megoldások (Global Workplace Solutions, GWS): a CBRE egy részlege, amely minden típusú bérlőt támogat a létesítménygazdálkodás, a projektmenedzsment, a tanácsadási és tranzakciós szolgáltatásai révén.