A városképet meghatározó épületek világszerte olyan ingatlanmenedzselést igényelnek, amely méltó jelentőségükhöz. Ebben a CBRE globális ingatlanvagyon-kezelési csapata a legjobb – ezért kezelünk 20 országban 41 millió négyzetméternyi ingatlant.

Olyan emblematikus épületeket menedzselünk, mint a párizsi Tour First, Kínában a Shanghai Tower vagy a detroiti GM Renaissance Centre – az ingatlanok értékét minden esetben úgy maximalizáljuk, hogy az épületek működési teljesítményét összhangba hozzuk a bérlők üzleti érdekeivel.

Módszerünk, hogy az épületeket a bennük működő vállalkozásokhoz igazítva menedzseljük. Szolgáltatásainkat az Ön céljaira szabva megpróbáljuk előre látni az Ön igényeit, és még azelőtt kezelni a felmerülő kérdéseket, hogy azok problémát okoznának.

Világszínvonalú működtetés, tendereztetés és könyvelés

Ingatlanvagyon-kezelési szolgáltatásaink páratlanul széles választékával segítjük Önt ingatlanának teljes életciklusa alatt. Az ingatlanmenedzsmenttől és a bérleti szerződés kezeléstől kezdve a létesítmények üzemeltetésén és a bérlői kapcsolatok ápolásán át egészen a tendereztetésig és a könyvelésig, a CBRE professzionális szolgáltatásokat kínál minden ingatlantípushoz, minden szektorban, beleértve az ipari és logisztikai, kiskereskedelmi, irodai ingatlanokat és a városképi jelentőségű, „Prémium Ingatlanokat”.

Európában, a Közel-Keleten és Afrikában kétezernél is több, ingatlanvagyon-kezeléssel foglalkozó szakemberből álló szakértő csapatunk körülbelül 25 000 bérlőt kezel és körülbelül 5 milliárd euró bérleti díj bevételt befolyását biztosítja. Jelenleg több mint 250 bevásárlóközpontban nyújtunk ingatlanvagyon-kezelési és center menedzsment szolgáltatásokat Európában, a Közel-Keleten és Afrikában – összesen 6,7 millió négyzetmétert meghaladó területen.

Az elmúlt három évben a CBRE Prémium Ingatlanok Programja több piacon, régióban és üzletágban is jelentős százalékban került alkalmazásra a CBRE több szintű részvételével. Vegyes funkciójú portfóliókkal kapcsolatban is végzünk tanácsadást, tapasztalt szakértői vagyunk az olyan fejlesztéseknek és ingatlanegyütteseknek, amelyekben egyszerre vannak jelen irodák, kiskereskedelmi és lakóingatlanok.

Adatokon alapuló ingatlan szakértelem

 

Feladatunknak tekintjük, hogy figyelemmel kísérjük a piacot érintő trendeket, és megosszuk Önnel szakértői elemzéseinket, amikor azok hasznosak és fontosak. Globális léptékben, több tényezőre kiterjedően gyűjtünk adatokat, amelyek alapján minőségi üzleti és üzemeltetési információkat nyújtunk.

A menedzsment portfóliónkban rendelkezésre álló adatok összehasonlításával és elemzésével kimutatjuk a tulajdonosok számára ingatlanjaik erősségeit és gyengeségeit, szilárdabb alapot biztosítva a befektetési tervekhez, hozzásegítve Önt a lehető legnagyobb megtérüléshez befektetéseivel kapcsolatban.

A CBRE Group-on belül létrehoztuk a Premier Properties (Kiemelkedő ingatlanok) ingatlan- és eszközkezelő szakmai csoportot, amely kizárólag az ilyen rendkívüli, az újságok címlapjain szereplő épületekre összpontosít.
Kiemelt Ingatlanok