Mit takarnak a globális munkahelyi megoldások?

Globális Munkahelyi Megoldások (Global Workplace Solutions, GWS): a CBRE egy részlege, amely minden típusú bérlőt támogat a létesítménygazdálkodás, a projektmenedzsment, a tanácsadási és tranzakciós szolgáltatásai révén.

Önnek olyan ingatlanmegoldásokat biztosítunk, amelyek csökkentik a költségeket és a kockázatokat, javítják a térkihasználást és a termelékenységet. Legyen szó irodáról, kiskereskedelmi egységről, laboratóriumról, adatközpontról, termelő egységről vagy virtuális helyszínről, a megfelelően működtetett munkahely közvetlenül járul hozzá az üzleti eredményekhez, mert javítja a minőséget és ezáltal az Ön munkatársai elkötelezettségét is.

Küldetésünk, hogy újradefiniáljuk a „munkahelyet”, mert hiszünk benne, hogy minden munkahely versenyelőnyt biztosíthat.

Munkahely-támogatás minden lépésnél

 

Az ingatlan teljes életciklusa alatt támogatjuk az ingatlanhasználókat az ingatlankereséstől a tervezésen és vásárláson, a tervkészítésen és beruházáson át az ingatlankarbantartásig és létesítménygazdálkodásig, az esetleges további fejlesztésig és végül az ingatlan értékesítéséig.

Integrált és piacvezető munkahelyi-szolgáltatásaink elengedhetetlennek bizonyultak ügyfeleink számára, akik között jelentős globális pénzügyi, gyógyszeripari, műszaki, termelő, olaj- és gázipari vállalatok találhatók, és az egyedülálló, jelképpé vált épületektől a stadionokon át a nagy portfólióval rendelkező nemzetközi Fortune 500 vállalatokig igen sokféle munkahelytípust képviselnek.

Tapasztalat terén egyetlen másik cég sem veheti fel velünk a versenyt a munkahelyek egyetlen típusának esetében sem.

Ingatlanmegoldások világszerte

 

Világszerte 77 országban dolgoznak szakértőink, így mind méretünket, mind szakértelmünket tekintve megalapozott ingatlanmegoldásokat tudunk kínálni a világ bármely pontján.

Egyedülálló képességünk, hogy magunk végezzük el a létfontosságú technikai szolgáltatásokat és karbantartást világszerte, minden más szolgáltatónál több helyszínen. Ez a megközelítés bizonyítottan javítja a minőséget, miközben csökkenti a költségeket és mérsékeli a kockázatokat.

Célunk, hogy lehetővé tegyük ügyfeleink és portfólióik számára, hogy a tőlük telhető legjobb teljesítményt nyújtsák. Bárhol, bármilyen nagyságú vállalkozást működtet, testre szabott megoldást biztosítunk Önnek, amelyet a földrajzi helyhez, a munkahely típusához és az elvárt eredményekhez igazítunk.

Ugyanakkor cégünk mérete lehetővé teszi, hogy gyorsan reagáljunk. Nem csupán jelen vagyunk az adott piacokon, de rendelkezünk minden az erőforrással ahhoz, hogy helyben oldjuk meg a problémákat és értéket teremtsünk. Úgy ahogyan arra egyetlen másik vállalat sem képes.

 

Létesítmény Üzemeltetés

A CBRE-nél tudjuk, hogy egy épület maradandó nyomot hagy a környezetében. Ezért átfogó létesítménygazdálkodási szolgáltatásainkkal kívánjuk segíteni Önt épületei teljesítményének optimalizálásában, lehetővé téve az elégedett és produktív munkaerő kiemelkedő üzleti teljesítményét.

Projektmenedzsment

A CBRE-nél az épületek egész életciklusával törődünk. Ön tökéletességet vár el. Mi szintén. Projektmenedzsmenttel megbízott csapatunk ezért segít Önnek létrehozni az ideális munkahelyet. Megtervezzük, kiépítjük, átalakítjuk és felszereljük a munkahelyeket, mindent az Ön üzleti igényeinek megfelelően.

Bérlői tranzakciók

A CBRE bérlői tranzakciókkal foglalkozó csapata együtt dolgozik ügyfeleinkkel a kereskedelmi ingatlanok megszerzése, újratárgyalása és értékesítése érdekében. Minden eszközfajtával foglalkozunk, legyen az iroda, kiskereskedelmi, ipari, logisztikai ingatlan vagy adatközpont.