Az értékbecslés minden befektető, bérlő és tulajdonos pénzügyi döntéseinek alappillére.

A CBRE értékbecslési és tanácsadási szolgáltató csapata épp ezért rendkívül büszke arra, hogy piacvezető a független szakértői tanácsadás területén, valamennyi ingatlantípus és értékelési forma tekintetében. Egyaránt készítünk átfogó portfólióértékeléseket, hitelfedezeti értékeléseket üzleti célokat szolgáló ingatlanokra és lakóingatlanokra.

Az EMEA-régió vezető értékbecslési szolgáltatója

 

EMEA-szerte 150 irodában több mint 700 értékbecslési szakértőnk dolgozik, így nagyobb szakértői gárdával dolgozunk, mint bármelyik versenytársunk. Ez azt jelenti, hogy bármely ágazatban is tevékenykedik, mindig az Ön konkrét üzleti és befektetési elképzeléseit figyelembe véve tudjuk megbízni az adott terület legjobb ingatlan-szaktanácsadóit.

Bankok, kormányok, ingatlancégek és egyéni vállalkozók tartoznak ügyfeleink közé. Akár hagyományos üzleti célt szolgáló ingatlanokkal vagy lakóingatlanokkal, akár speciális területekkel – egészségügyi, kőolajipari, vendéglátó vagy szabadidős objektumokkal – kapcsolatban kér tanácsot, a helyi és globális piacok páratlan ismerete alapján pontos értékbecslést készítünk, ezzel támogatva Önt megalapozott stratégiai döntések meghozatalában.

Csapataink a következő területeken rendelkeznek gazdag tapasztalattal

 

  • Több országot és ingatlanpiacot érintő értékbecslések: többek között portfólióértékelések, hitelbiztosítéki értékelések, értékpapír kibocsátásokhoz kapcsolódó értékelések, cégegyesülések és -vásárlásokhoz kapcsolódó értékelése.
  • Országon belüli értékbecslések: beleértve a piaci versenyhelyzet, valamint a kormányzati tevékenység, az infrastruktúra és az építési jogszabályok elemzését.
  • Piackutatáson alapuló értékbecslések: beleértve a portfólióértékelést, a hitelbiztosítékokat, a cégegyesüléseket és -vásárlásokat, valamint a nagy, több ütemben zajló fejlesztéseket.
  • Konzulensi tanácsadási szolgáltatások: többek között megvalósíthatósági tanulmányok készítése, optimális termék meghatározása, piackutatáson alapuló elemzés.

Értékbecslő és tanácsadó csapatunk folyamatosan kutatja e szolgáltatások továbbfejlesztésének módjait. Ezért váltunk az új technológiák és módszerek úttörőivé, beleértve az automatizált értékbecslési modelleket és az innovatív digitális jelentéskészítést.

Mindenre kiterjedő piacismeret

 

Valamennyi értékbecslési és tanácsadási szolgáltatásunkat iparágvezető piackutatási tevékenységünk támasztja alá. Világelső kereskedelmi ingatlan-tanácsadóként a CBRE rendelkezik a legrészletesebb piackutatási adatbázissal, amelyek világszerte tevékenykedő ágazati szakértőinktől, illetve ügynökségi és befektetési csapatunk által végrehajtott tranzakciókból származnak.

Ha Önnek diverzifikált portfóliója van, vagy vállalkozása több országra, régióra kiterjedően működik, központilag irányított nemzetközi szakértői csapatunk nyújthatja Önnek a leghathatósabb segítséget. Tapasztalatainkra és a helyi piacokon működő vezető értékbecslőinkre támaszkodva adunk megalapozott és átfogó értékbecslést egyetlen kapcsolattartón keresztül.

A CBRE, évente több mint 730 milliárd eurónyi vagyont érintő portfólióértékelésből szerzett tapasztalatával, minden más tanácsadónál jobban érti és ismeri a piacot.

IFRS 2016

Tudjon meg mindent a hatályba lépett új számviteli szabványról, az IFRS 2016-ról.

 

Értékbecslési Tanácsadási Szolgáltatások

Nemzetközi hatókör

A CBRE értékbecslési és tanácsadási szakértői páratlan ismeretekkel rendelkeznek a nemzetközi és helyi ingatlanpiacokról.

Speciális piacok és más ágazatok

Csak az EMEA-régióban több mint 700 értékbecslési és tanácsadási szakértőjével a CBRE lefedi a speciális ingatlanpiacok teljes spektrumát.

Miért döntsön a CBRE Magyarország Értékbecslése mellett?

A CBRE-nél tisztában vagyunk azzal, hogy a pontos és megbízható értékbecslés minden ingatlanbefektetés sikerességének alapköve. Pontosan ezért ajánlunka CBRE szolgáltatásán keresztül Ügyfeleink számára egyedülálló hozzáférést az iparág legátfogóbb értékbecslői adatbázisához.