Tanácsadás és Tranzakciómenedzsment

A CBRE piacvezető tanácsadási és tranzakciós szolgáltatásokat nyújt ingatlanbérlőknek és befektetőknek. A világ elsőszámú kereskedelmi ingatlan-tanácsadójaként csapatunk egyedülálló partneri kapcsolatokat épít ki tudására és tapasztalataira támaszkodva, hogy ügyfeleit üzleti előnyökhöz juttassa.

Ingatlanvagyon-kezelési Szolgáltatások

A városképet meghatározó épületek világszerte olyan ingatlanmenedzselést igényelnek, amely méltó építészeti jelentőségükhöz. Ebben a CBRE globális ingatlanvagyon-kezelési csapata a legkiválóbb – ezért kezelünk 20 országban 41 millió négyzetméternyi ingatlant.

Beruházási Tanácsadás

A CBRE beruházási tanácsadó csapata piacvezető tanácsokkal szolgál az építkezés, karbantartás és ingatlanfejlesztés gyakorlati vonatkozásaival foglalkozó ügyfelei számára. Épületfelmérésben, mérnöki szolgáltatásokban, projektmenedzsmentben és költségtanácsadásban jártas szakértőinkkel segítünk Önnek.

Tőkepiacok az EMEA-régióban

Napjaink komplex globális tőkepiacain egy megbízható hang hasznos iránymutatást adhat Önnek a tőkekövetelmények kezelésében és a befektetések teljesítményének maximalizálásában.

Értékbecslés és Tanácsadás

Az értékbecslés minden befektető, bérlő és tulajdonos pénzügyi döntéseinek alappillére. A CBRE értékbecslési és tanácsadási szolgáltató csapata épp ezért rendkívül büszke arra, hogy piacvezető a független szakértői tanácsadás területén.