A szállodai befektetők, fejlesztők, finanszírozók és az ügyfelek gyorsan átlépik az országhatárokat. A siker azon múlik, hogyan kezeljük a lokációval, márkával, vezetéssel, létesítményekkel, berendezésekkel és technológiával kapcsolatos komplex döntéseket, valamint a szélesebb környezetet és a változó piaci trendeket.

A CBRE rendelkezik a világon az egyik legnagyobb, szállodákkal foglalkozó szakértői csapattal, amely komoly szakértelemmel, piaci információkkal és globális kapcsolatokkal bír. Legyenek azok intézményi vagy magánbefektetők, hitelezők, az ügyfeleink számára komoly előnyt jelent, hogy nemzetközi szolgáltatóként a CBRE Hotels egyedülálló helyzetben van, és kizárólag vendéglátással foglalkozik.

A szállodaipart szenvedélyesen szerető, tapasztalt tanácsadóink révén globális betekintést és személyre szabott megoldásokat kínálunk.

Az EMEA (európai, közel-keleti és afrikai) régióban ügyfeleink számos területen veszik igénybe szolgáltatásainkat:

  • Önálló vagy összetett vagyonelemekkel kapcsolatos közvetítői szolgáltatás
  • Felvásárlással kapcsolatos tanácsadás
  • Szállodai tanácsadás és eszközgazdálkodás
  • Megvalósíthatósági tanulmányok
  • Egyedi ingatlanok és portfóliók értékelése
  • Szállodaüzemeltető kiválasztása

A régióval foglalkozó irodáink Németországban (közép- és kelet-európai részleg), Spanyolországban, Franciaországban, Írországban, Olaszországban, Hollandiában és az Egyesült Királyságban működnek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és tájékozódjon, miben lehetünk az Ön segítségére, vagy keresse fel a CBRE Hotels/Hotelek honlapját, ahol globális szolgáltatásainkról további információt talál.