A CBRE olaj- és autóipari csapata átfogó szolgáltatásokat kínál a benzinkutak, autószalonok, autóparkolók és egyéb út menti szolgáltató létesítmények tulajdonosai és bérlői számára.

Az EMEA-régióban dolgozó több mint 150 olaj- és autóipari szakértőnkkel páratlan piaci információkat biztosítunk az ipar egésze számára, ügyfeleink között nemzetközi autógyárak éppúgy találhatóak, mint a nagy olajipari vállalatok és független, családi vállalkozások. Szolgáltatásaink között szerepel a közvetítés, az értékbecslés, a bérletek megújítása és felülvizsgálata, valamint a portfólióoptimalizálás.

Miután mi vagyunk az egyetlen, ingatlanokkal foglalkozó szolgáltató, amely tapasztalatokkal rendelkezik a globális benzinkút-portfóliók kezelésében és optimalizálásában – versenytársainknál sokkal jobban megértjük az Ön konkrét igényeit.

Az EMEA-régióban minden jelentős piacon vállalunk nemzetközi nagyságrendű portfólió-értékbecslést, melyet helyi szakértőink lokális ismereteiket is kamatoztatva, rövid határidővel végeznek el. Az elmúlt 12 évben

  • több mint 100 autószalon,
  • közel 1500 benzinkút,
  • mintegy 750 autóparkoló 

értékbecslését végeztük el.

Szakirányú szolgáltatásaink:

Értékbecslés: Szakértőink az ingatlanok számviteli és vásárlási, elletve eladási célú értékbecslésével támogatják az olaj- és autóipari vállalkozásokat. Az RICS Vörös Könyvének előírásait szigorúan szem előtt tartva az értékbecslés során vállaljuk a jelentős pénzintézetek ütemezése és komplex előírásai szerinti átvilágítást is.

Szakmai támogatás: Széles körű tanácsadási szolgáltatásokat biztosítunk az olaj- és autóipari ingatlantulajdonosoknak és -bérlőknek, beleértve a bérleti díjak és a feltételek átdolgozásáról szóló tárgyalásoktól a bérlet meghosszabbításán át a szerződések módosításáig mindent.

Közvetítés: Különleges olaj- és autóipari közvetítő csapatunk nagy tapasztalatokkal rendelkezik mind saját tulajdonú ingatlanok, mind bérlemények megszerzésében, beleértve a működő benzinkutakat vagy a fejlesztésre alkalmas területeket is. A piac folyamatos elemzése alapján az ingatlan életciklusának optimális pontján értékesítjük a bérleményekben és saját tulajdonú ingatlanokban meglévő érdekeltségeket.

Stratégiai tanácsadás: A CBRE hálózattervezést, helyszínelemzést végez, és tanulmányokat készít, hogy támogassuk a megalapozott stratégiai döntések meghozatalát. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a piaci versenyt és az infrastrukturális változásokat – például az úthálózat fejlesztéseit –, majd ezek alapján jelezzük az üzleti teljesítményt befolyásoló tényezőket, és kutatunk fel új piaci lehetőségeket.

Portfólió-szolgáltatások: Tanácsadóink az Ön portfóliójának részletes elemzése után stratégiai megoldásokra tesznek javaslatokat. Az adatkezelés, a számvitel, a bérleti szerződés feltételeinek nyilvántartása és az ingatlanmenedzsment eszközeit együttesen alkalmazva biztosítjuk, hogy Ön megtalálja az alapvető üzleti céljaihoz leginkább illeszkedő ingatlant.