Világszerte 60-nál több országban dolgozó 450 kiskereskedelmi tanácsadójával, a CBRE tökéletesen pozícionálta magát ahhoz, hogy stratégiai tanácsokat adjon a határokon átívelő kiskereskedelemmel és tranzakciós szolgáltatásokkal kapcsolatban ország, város, utca és üzlethelyiség szintjén, hogy megfeleljen vállalkozása növekvő igényeinek.

A tranzakciós csapatainkkal szorosan együttműködő határokon átívelő csapatunk kellő tudással és rálátással rendelkezik a konkrét piac kulturális és gazdasági életének legapróbb rezdüléséről is, és páratlanul mély helyi ismereteit a határokon átívelő befektetésekkel kapcsolatban is jól kamatoztathatja.

Globális tranzakciós szolgáltatások

Minden ajánlásunk e magas szintű ismereteken alapul, ugyanakkor a CBRE méreténél és szakmai tudásánál fogva az Ön terveit új területeken is képesek vagyunk megvalósítani.

A helyszín kiválasztását követően tranzakciós csapataink a határokon átívelő kiskereskedelmi csapatunkkal szorosan együttműködve folytatnak tárgyalásokat, és kínálják fel a legjobb kiskereskedelmi ajánlatokat, a legkedvezőbb feltételek mellett.

A kiskereskedelem jövőbeni fejlődéséről alkotott helyi tudásunk kiváló lehetőséget biztosítanak számunkra azon helyszínek meghatározásához, amelyek hosszabb távon is vonzónak és pénzügyileg kedvezőnek bizonyulnak majd. Ezáltal Ön hosszú távú kiskereskedelmi stratégiája alapján magabiztosan használhatja ki az új lehetőségeket.

Az Ön igényeinek ismerete

A CBRE szakértői csapatai minden ágazatban partnerséget alakítanak ki a befektetőkkel, az tulajdonosokkal és a bérlőkkel, így világos képet alkothatnak az Ön márkájáról és kiskereskedelmi modelljéről, és megfelelő segítséget nyújthatnak Önnek stratégiai üzleti céljai eléréséhez.

A tranzakciós tanácsadási szolgáltatások teljes skáláját kínáljuk az EMEA-régió egészében, és megtaláljuk az Ön igényeihez igazodó tökéletes kiskereskedelmi lehetőséget olyan feltételekkel, amelyeket Ön megengedhet magának.

Integrált Szolgáltatások

Ügynökség

A CBRE kiskereskedelmi ügynöksége segíti Önt stratégiájának kidolgozásában és portfoliójának kezelésében - függetlenül a fejlesztés méretétől.

Bérleti tanácsadás

Olyan piacvezető bérleti tanácsadót keres, aki az Ön üzleti igényeihez igazodik? Tudjon meg többet tanácsadói szolgáltatásainkról!

Bérlői Szolgáltatások

A CBRE bérlői szolgáltatásaival segítséget kap a tranzakció menedzsmenttől kezdve a hely kiválasztásán át a bérleti tanácsadásig.