A CBRE az EMEA-régió (Európa, Közel-Kelet és Afrika) elsőszámú ingatlan-tanácsadója, amely portfóliómenedzsment-szolgáltatást nyújt kiskereskedők részére, méretre való tekintet nélkül.

Első helyen állunk a kiskereskedelmi szolgáltatásokban, mert egyedülálló ismereteink minden szinten megalapozzák iparági vezető szolgáltatásainkat.
A CBRE helyi, országos és nemzetközi jelenléte biztosítja, hogy az Ön kiskereskedelmi stratégiáját, cége növekvő igényeit követve, egységesen és következetesen terjesszük ki a globális piacokra.

Különleges kiskereskedelmi szolgáltatások

Magyarországon 5, EMEA szinten több, mint 100 szakértővel a CBRE kiskereskedelmi ügynökségi csapata különböző méretű ingatlanokkal és azok fejlesztésével foglalkozik. Elkötelezett szakértői mindennemű tranzakcióval kapcsolatban képesek tanácsot adni a legkülönfélébb szektorokban, beleértve a városon kívüli és a belvárosi kiskereskedelmet, a bevásárlóközpontokat és szupermarketeket is.

A CBRE sokszínű szolgáltatásai között szerepel a stratégiai portfóliók felülvizsgálata, annak érdekében, hogy az Ön rövid és hosszú távú üzleti igényei egyaránt teljesüljenek.

Mélyreható kiskereskedelmi elemzésre és utolérhetetlen tranzakciós tapasztalatunkra támaszkodva biztosítjuk az Ön vállalkozása számára a legnyereségesebb helyszínek megszerzését, illetve újratárgyaljuk a meglévő bérleti szerződéseit, hogy alacsonyan tartsuk a költségeket.

Átfogó, házon belüli szolgáltatásunkkal a tranzakciós tanácsadói szolgáltatások teljes tartományában támogatjuk Önt a meglévő bérlet megszüntetésétől vagy a bérlet előnyeinek maximalizálásától a fölös ingatlan értékesítéséig és a leghatékonyabb portfóliómenedzsment biztosításáig.

Integrált Szolgáltatások

Bérlői Szolgáltatások

A CBRE bérlői szolgáltatásaival segítséget kap a tranzakció menedzsmenttől kezdve a hely kiválasztásán át a bérleti tanácsadásig.

Bérleti tanácsadás

Olyan piacvezető bérleti tanácsadót keres, aki az Ön üzleti igényeihez igazodik? Tudjon meg többet tanácsadói szolgáltatásainkról!

Tanácsadói és Tranzakciós Szolgáltatások

Bérleti feltételek újratárgyalása, beszállítói lánc felülvizsgálata, befektetési portfólió bővítése - a CBRE tanácsadói és tranzakciós szolgáltatásaival