A CBRE tőkepiaci csapata elfogulatlan kiskereskedelmi befektetési tanácsadást kínál a globális piacokon a kiskereskedelmi ingatlanbefektetéssel kapcsolatos egyedülálló ismeretei alapján.

Minden más tanácsadó cégnél több megbízást kapunk, mert az ingatlanok vásárlásával és értékesítésével kapcsolatos tanácsaink megalapozottak és piacvezető színvonalat képviselnek.

Rendkívüli sikereinkkel és ügyfélközpontú megközelítésünkkel stratégiai portfólió-ajánlások területén is kiemelkedő hírnévre tettünk szert. Ezzel a tudásunkkal az Ön ingatlanjai értékét maximalizáljuk.

Ismerjük a kiskereskedelmi befektetéseket

A CBRE néhány kimagaslóan innovatív és úttörő tőkepiaci projekttel kapcsolatban adott tanácsot Magyarországon és az EMEA-régióban, és a kiskereskedelem terén szerzett gazdag tapasztalataink számos referencia értékű ügylet során bizonyultak felbecsülhetetlennek ügyfeleink számára.

A CBRE szakértő csapatai az EMEA-régió egészében arra törekednek, hogy tanácsaink a globális piacra támaszkodjanak, de mindig az Ön egyéni üzleti igényeihez igazodjanak.

Globális jelenlétünk mellett a magas szintű rálátás és a tőkepiaci ismeretek együtt garantálják, hogy Ön mind makro-, mind mikroszinten szakavatott tanácsot kapjon, és elsőként értesüljön a nemzetközi kiskereskedelemben elérhető befektetési lehetőségekről.

Zászlóshajó kiskereskedelmi tranzakciók

A CBRE különleges, zászlóshajó-jellegű kiskereskedelmi tranzakciókat kínál ügyfeleinek, befektetési alapoknak, kiskereskedői dinasztiáknak, magánbefektetőknek, állami befektetési alapoknak és földbirtokosoknak, akik az EMEA-régióról és az azon túli piacokról egyedülálló tapasztalattal rendelkező szakértői csapat tudására támaszkodhatnak.

Magas szintű szakmai tudásunk mellett hosszú távú kapcsolatainknak is köszönhető, hogy a befektetőket nemzetközi és helyi viszonylatban egyaránt bekapcsoljuk a piac véráramába, és piacon kívüli lehetőségeket is feltárunk sok millió négyzetméternyi, első osztályú ingatlan formájában.

Integrált Szolgáltatások

Elemzések

Elemzések

Ismerje meg a piacot - részletes demográfiai adatok, páratlan piaci információk - a CBRE piaci elemzéseivel.

Befektetési Szolgáltatások

Maximalizálja befektetését, minimalizálja kockázatát. Legyen mindig egy lépéssel versenytársai előtt a CBRE befektetési tanácsadóinak részletes adatbázisával.

Befektetői Bérbeadás

Ingatlant szeretne bérbeadni? Az Ön igényeihez igazított tanácsadás a piacvezető CBRE szakembereitől, a jövedelmező befektetésért.