A CBRE segíthet Önnek megtalálni a legnyereségesebb helyszíneket az EMEA-régióban és a globális piacokon, mert tudja, hogy a kiskereskedelmi elemzés áll minden nagyszerű kiskereskedelmi stratégia középpontjában.

Elemző csapatunk egyedülálló adatbázissal rendelkezik a kulcsfontosságú kiskereskedelmi területekről, beleértve a piac méretét, a kiskereskedelmi tevékenységet, a forgalmi potenciált és a nyereségességet.

Az általunk végzett üzleti információszerzés mélysége azt jelenti, hogy egyrészt részletes demográfiai adatokkal szolgálunk a fogyasztókról, másrészt valós idejű kiskereskedelmi elemzést készítünk, mely világos képet ad a piacról országra, városra, sőt akár üzlethelyiségre lebontva.

Egyedülálló piaci információszerzés

A CBRE tanácsadói csapatai Európa-szerte szorosan együttműködnek a tranzakciós csapatokkal. Munkatársaink jól ismerik saját piacaik különlegességeit, és utolérhetetlen helyi ismeretekkel rendelkeznek az országostól egészen az üzlethelyiségek szintjéig.

Valamennyi ajánlásunk az információalapú kiskereskedelmi analitikára, valamint a csapat széleskörű, változatos tapasztalataira támaszkodik. Ajánlásainkat az Ön konkrét elképzeléseihez igazítjuk, lehetővé téve Önnek, hogy magabiztosan aknázza ki az új lehetőségeket.

Hosszú távú kiskereskedelmi jövőkép

A kiskereskedelem jövőbeni fejlődéséről rendelkezésünkre álló helyi ismereteink kiváló pozíciót biztosítanak számunkra, hogy meghatározzuk azokat a helyszíneket, amelyek a jövőben vonzók és pénzügyileg kedvezők lesznek, stratégiailag hatékonyan segítve az Ön hosszabb távú kiskereskedelmi jövőképének kialakítását.

A bérlettel kapcsolatos tárgyalások során tranzakciós csapataink a határokon átívelő kiskereskedelmi csapatunkkal szorosan együttműködve törekszenek a legjobb kiskereskedelmi ajánlatok elérésére, a legkedvezőbb feltételek mellett.

Integrált Szolgáltatások

Befektetési Szolgáltatások

Maximalizálja befektetését, minimalizálja kockázatát. Legyen mindig egy lépéssel versenytársai előtt a CBRE befektetési tanácsadóinak részletes adatbázisával.

Kiegészítő Szolgáltatások

Kapjon megbízható tanácsokat és támogatást a kereskedelmi ingatlana életciklusának bármely szakaszában a CBRE stratégiai kiegészítő szolgáltatásaival.

Tőkepiacok

Tanácsadót keres befektetése értékesítéséhez, pénzügyi szerkezetátalakításhoz vagy stratégiai portfolió kialakításához? Használja ki a CBRE tőkepiaci szakértőinek előnyeit