Az EMEA-régió befektetői számára a CBRE a piacvezető tanácsadó az egyesülések és cégfelvásárlások, a kiskereskedelmi értékesítések és a kiskereskedelem igazgatása terén.

A Magyarországon működő 5 fős csapatunk felülmúlhatatlan rálátással rendelkezik az ágazatra mind globális, mind helyi szinten, és nemcsak a legújabb piaci lehetőségekben tájékozottak, hanem több tengerentúli tranzakcióval kapcsolatban tudnak tanácsot adni, mint bármelyik versenytársunk.

Akár a megfelelő épületet keresi, hogy kibővítse portfólióját, akár új területre akar belépni, a CBRE segíthet befektetésének maximalizálásában és a kockázatkezelésben.

Intelligens befektetés

Miután az ágazatban minden más tanácsadóhoz képest több tranzakciós adat és üzleti információ áll rendelkezésünkre, haszonbérlettel foglalkozó csapatainknak mélyreható ismereteik vannak arról, milyen tényezők befolyásolják a bérletet az EMEA-régióban, és olyan piaci lehetőségeket kutat fel, amelyek segítenek önnek kialakítani a beruházási stratégiájához legjobben illeszkedő kiskereskedelmi portfóliót.

A kiskereskedelmi értékesítés specialistái

A CBRE mindenfajta kiskereskedelmi tranzakcióhoz rendelkezik szakértővel, így nemcsak 2016 három legnagyobb bevásárlóközponti beruházásánál, hanem a belvárosi bevásárlóutcák számos pontján megvalósított egyedi tranzakciókkal kapcsolatban is közreműködött tanácsadóként.

Beruházási tanácsadóink innovatív technológiát alkalmazva széles körű kiskereskedelmi piackutatást folytatnak. Több szempontot vizsgálnak, beleértve a vonzáskörzeteket, a fogyasztókra vonatkozó demográfiai adatokat és az értékesítést meghatározó kulcsfontosságú tényezőket, majd ezek alapján tesznek javaslatot önnek arra, hogy vállalkozása számára mely helyszínek ígérkeznek a legnyereségesebbnek.

Ez az átfogó szolgáltatáscsomag az épület vagy a portfólió egész életciklusa alatt támogatást biztosít önnek az ingatlanfejlesztés finanszírozásától és közös vállalkozási partnerségek létrehozásától a tranzakciós tanácsadó szolgáltatások teljes skálájáig.

A CBRE bármilyen befektetési igény esetén segíthet a maximális érték elérében minden régióban és eszközkategóriában.

Integrált Szolgáltatások

Bérleti tanácsadás

Olyan piacvezető bérleti tanácsadót keres, aki az Ön üzleti igényeihez igazodik? Tudjon meg többet tanácsadói szolgáltatásainkról!

Kereskedelmi Tőkepiacok

Kiskereskedelmi befektetési tanácsadót keres? A CBRE tőkepiaci csapata páratlan ismeretekkel rendelkezik a kiskereskedelmi ingatlanok globális piacán.

Tőkepiacok

Tanácsadót keres befektetése értékesítéséhez, pénzügyi szerkezetátalakításhoz vagy stratégiai portfolió kialakításához? Használja ki a CBRE tőkepiaci szakértőinek előnyeit