A CBRE a kiskereskedelmi szolgáltatások teljes csomagját kínálja: megbízható tanácsadást és stratégiai támogatást nyújt az ingatlan teljes életciklusa alatt.
Magyarországon öt szakértőnk dolgozik, valamennyien az ágazat vezető szakemberei, akikkel együttműködve a beruházás, a tervezés és a tanácsadás terén világklasszis szolgáltatást nyújthatunk a kiskereskedőknek és a befektetőknek egyaránt.

E szilárd szakmai hátteret egyedülálló elemzési technológiákkal és adatbázissal párosítva a CBRE kiskereskedelmi csapatai együtt dolgoznak azon, hogy az Ön portfóliója még hatékonyabb működjön.

Együttműködés az Ön érdekében

Mi vagyunk az egyetlen tanácsadó cég, amely ilyen átfogó és alapos szolgáltatást képes nyújtani olyan szakemberekre támaszkodva, akik valóban megértik az Ön igényeit.

Építés és konzultáció – Belső szakértőink számos szakterületet képviselnek, beleértve az épületfelmérőket, műszaki ellenőröket, mérnököket, homlokzattervező tanácsadókat és projektadminisztrátorokat.

Tervezés – Helyi csapatunk üzletileg megalapozott építési engedélyek megszerzésével segíti kiskereskedelmi és szabadidős célú projektek széles skáláját, beleértve a belvárosi fejlesztéseket, bevásárlóközpontok bővítését, élelmiszerüzleteket és városon kívüli kiskereskedelmi központokat. A kiskereskedelmi és befektetői csapatokkal közösen a megtérülés maximalizálására és a lehetőségek kihasználására törekszünk.

Ingatlanadózás – A CBRE regionális 48 üzleti ingatlanadózási szakértője azzal kapcsolatban ad tanácsot, hogy miként tarthatók kézben a költségek a diszkrecionális üzleti ingatlanadó-kedvezmények vagy adó-visszatérítések igénybevételével. Az adófizetőket kockázatkezeléssel is segítjük: tanácsokat adunk az adómérséklési stratégiákkal kapcsolatban, hogy magabiztosan kezeljék költségvetésüket. 2016-ban ügyfeleink az üzleti ingatlanadó-tanácsadésért kifizetett minden fonton átlagosan 11,70 font megtakarítást értek el.

Értékbecslés – Értékbecslő csapatunk a jelentős kiskereskedelmi eszközök értékelésére szakosodott az EMEA-régióban és hazánkban, és a kiskereskedelmi, befektetői és ügynöki csapatokkal együttműködve magas színvonalú értékelési tanácsadási szolgáltatásokat nyújt a kiskereskedelmi helyszínek, fejlesztések és szektorok teljes spektrumában.

Ön akár bérlőként, akár befektetőként jelenik meg a kiskereskedelmi piacon, a CBRE szakértői minden területen segítségére lesznek, hogy magabiztosan hódíthassa meg ezt a gyorsan változó piacot.

Integrált Szolgáltatások

Mérnöki Szolgáltatások és Projektmenedzsment

Mérnöki tanácsadásra, projektmenedzsmentre van szüksége? A CBRE a piacvezető tapasztalatával segít a beruházás, építkezés szilárd alapokra helyezésében.

Értékbecslés és Tanácsadás

A jó stratégiai döntés alapja az alapos piaci információ és a precíz értékbecslés. Ebben segít a CBRE tapasztalt Értékbecslési és Tanácsadói csapata.

Ingatlanvagyon-kezelés

A világ számos híres épülete mögött a CBRE szakértői csapata áll. Tudjon meg többet ingatlanvagyon-kezelési szolgáltatásainkról.