A CBRE a kiskereskedők első számú ingatlan-tanácsadója, amely megfelelő tudással, tapasztalattal és kapacitással rendelkezik az Ön összes igényének kielégítésére – a tranzakciómenedzsmenttől a helyszínkiválasztási (lokációs) stratégián át a bérlettel kapcsolatos tanácsadásig.

Öt kiskereskedelmi szakértőnkkel – akik olyan közismert márkákkal dolgoznak, mint a Marks & Spencer, a Nike, a GAP, a Starbucks és a Paperchase – mi vagyunk az ágazat vezető ingatlan-tanácsadói, mert versenytársainknál sokkal szakszerűbb szolgáltatást nyújtunk.

Globális szakértők helyi ismeretekkel

A CBRE globális jelenléte utolérhetetlen tudást biztosít számunkra az EMEA-régió helyi piacairól, ugyanakkor speciális tapasztalattal bíró csapataink vannak a belvárosi üzletek, a bevásárlóközpontok, a városon kívüli fejlesztések és az élelmiszer-áruházak támogatására.

Magas fokon szakosodott szakértelem birtokában londoni csapatunk egyik részlege kizárólag luxusmárkákkal, például az Armanival és a Pradával foglalkozik, ugyanakkor számos, világszerte ismert kiskereskedőt vezettünk be a brit fővárosba, beleértve az Eli Saab, a lululemon és a Victoria’s Secret márkákat.

Bármilyen stratégiát is kövessen Ön, elősegíthetjük az új piacokon való megjelenését az Egyesült Királyságban, az EMEA-régióba és azon túl is.

Ingatlanmenedzsment az egész életciklus során

A CBRE az Ön partnereként pénzügyi és üzleti igényeit figyelembe véve keresi meg a legkézenfekvőbb megoldásokat.

Szolgáltatásaink széles skálájával támogatjuk Önt az ingatlan teljes életciklusa során: a legnagyobb hasznot ígérő kiskereskedelmi helyszínek megtalálásától a kiskereskedelmi üzlet kialakításán, a profi bérleti tárgyalásokon, a bérleti szerződések felülvizsgálatán át egészen a feleslegessé vált ingatlan értékesítéséig, végig biztosítva a folyamatos és hatékony működést.

Integrált Szolgáltatások

Ügynökség

A CBRE kiskereskedelmi ügynöksége segíti Önt stratégiájának kidolgozásában és portfoliójának kezelésében - függetlenül a fejlesztés méretétől.

Bérleti tanácsadás

Olyan piacvezető bérleti tanácsadót keres, aki az Ön üzleti igényeihez igazodik? Tudjon meg többet tanácsadói szolgáltatásainkról!

Mérnöki Szolgáltatások és Projektmenedzsment

Mérnöki tanácsadásra, projektmenedzsmentre van szüksége? A CBRE a piacvezető tapasztalatával segít a beruházás, építkezés szilárd alapokra helyezésében.