A CBRE az elsőszámú szakértő a kiskereskedelmi ingatlanok terén, és piacvezető bérleti tanácsadási szolgáltatása biztosítja, hogy az Ön portfóliója maximális kapacitással működjön.

Bármilyen követelményeket is támasztanak ügyfeleink, bérleti tanácsadóink alapos ismeretekkel rendelkeznek az iparágról az EMEA-régió egészében, több adattal és szakértelemmel, mint bármely más versenytársunk, mind a földrajzi elhelyezkedés, mind az eszközkategóriák tekintetében.

Szakértőink tevékenysége felöleli a belvárosi, városon kívüli, bevásárlóközponti és szupermarket szektort, de az Ön üzleti igényeihez igazodó bérleti tanácsadási szolgáltatást is nyújtanak.

Ismerjük a kiskereskedelmi ingatlanokat

A CBRE kiskereskedelmi bérleti tanácsadói csapata befektetők, kereskedelmi ingatlanokkal foglalkozó cégek és vezető kiskereskedelmi hálózatok széles skálájával dolgozik együtt, így egyedülálló ismeretekre tettünk szert a keresletet és a kínálatot meghatározó tényezőkről, valamennyi lokációban.

Minden tanácsadónál jobban ismerjük a belvárosi üzleteket, hiszen Budapest legelőkelőbb bevásárlónegyedeiben is folytatunk bérleti tárgyalásokat, beleértve például az Andrássy úton és a Váci utcában, vezető európai kiskereskedelmi hálózatokkal lezárt tranzakciókat.

A kockázatkezelés szakértői

Kiskereskedelmi bérlettel foglalkozó szakértőink széles körű jogi ismeretekkel és szerződésekkel kapcsolatos tárgyalási jártassággal rendelkeznek. Kiemelt figyelmet fordítanak a kockázatkezelésre és a költséghatékonyságra, továbbá igen jelentős tapasztalattal bírnak a vitarendezésben, a választottbíráskodásban és a peres ügyekben.

Az aktuális bérleményeket és a bérletek felülvizsgálatát tartalmazó átfogó adatbázisunk mélyreható betekintést enged szakértő tárgyalóinknak, hogy a befektetők és a bérlők érdekeit egyaránt szem előtt tartva felülvizsgáljuk a bérleteket, átalakítsuk a meglévő szerződéseket és hatékony, hathatós kilépési (exit) stratégiát javasoljunk.

Integrált Szolgáltatások

Ügynökség

A CBRE kiskereskedelmi ügynöksége segíti Önt stratégiájának kidolgozásában és portfoliójának kezelésében - függetlenül a fejlesztés méretétől.

Bérlői Szolgáltatások

A CBRE bérlői szolgáltatásaival segítséget kap a tranzakció menedzsmenttől kezdve a hely kiválasztásán át a bérleti tanácsadásig.

Tanácsadói és Tranzakciós Szolgáltatások

Bérleti feltételek újratárgyalása, beszállítói lánc felülvizsgálata, befektetési portfólió bővítése - a CBRE tanácsadói és tranzakciós szolgáltatásaival