A CBRE az EMEA-régió első számú ingatlan tanácsadójaként mérvadónak számít stratégiai megközelítésével, tanácsadási és tranzakciós szolgáltatásaival. A CBRE kiskereskedelmi platformja, a régióban lévő kiterjedt irodahálózatunk révén, szintén vezető szerepet játszik a kiskereskedelmi vagyonkezelési, értékbecslési és létesítménygazdálkodási szolgáltatások területén.

Mivel a kiskereskedelem változásának egyre gyorsuló üteme szükségessé teszi a fizikai terek – üzletek, logisztikai vagy adatközpontok – és a digitális tér új összhangjának megteremtését, mi elköteleztük magunkat amellett, hogy a valódi lehetőségek és az esetleges kockázatok azonosítával segítünk ügyfeleinknek értéket teremteni tulajdonosi funkciójuk, portfóliójuk és vagyonelemeik révén.

A CBRE páratlan tranzakciókezelési és tanácsadási szolgáltatásokkal kapcsolatos tapasztalatai – mélyreható kiskereskedelmi és fogyasztói ismereteink – helyi, regionális és globális jelenlétünkkel együtt lehetővé teszik számunkra, hogy valódi versenyelőnyt biztosítsunk ügyfeleinknek: kiskereskedőknek, befektetőknek, FMCG szektorban tevékenykedő vagy magántőke-befektetéssel foglalkozó vállalatoknak egyaránt.

Kiskereskedelmi Szolgáltatások

Kiskereskedelem: Ügynökség

A CBRE a kiskereskedelmi szolgáltatások teljes csomagját kínálja: megbízható tanácsadást és stratégiai támogatást nyújt az ingatlan teljes életciklusa alatt.

Kiskereskedelem: Elemzés

A CBRE segíthet Önnek megtalálni a legnyereségesebb helyszíneket az EMEA-régióban és a globális piacokon, mert tudja, hogy a kiskereskedelmi elemzés áll minden nagyszerű kiskereskedelmi stratégia középpontjában.

Kiskereskedelem: Tőkepiacok

A CBRE tőkepiaci csapata elfogulatlan kiskereskedelmi befektetési tanácsadást kínál a globális piacokon a kiskereskedelmi ingatlanbefektetéssel kapcsolatos egyedülálló ismeretei alapján.

Kiskereskedelem: Határokon átívelő tevékenységek

Világszerte 60-nál több országban dolgozó 450 kiskereskedelmi tanácsadójával, a CBRE tökéletesen pozícionálta magát ahhoz, hogy stratégiai tanácsokat adjon a határokon átívelő kiskereskedelemmel és tranzakciós szolgáltatásokkal kapcsolatban ország, város, utca és üzlethelyiség szintjén, hogy megfeleljen vállalkozása növekvő igényeinek.

Kiskereskedelem: Befektetői szolgáltatások

Az EMEA-régió befektetői számára a CBRE a piacvezető tanácsadó az egyesülések és cégfelvásárlások, a kiskereskedelmi értékesítések és a kiskereskedelem igazgatása terén.

Kiskereskedelem: Bérleti tanácsadás

A CBRE az elsőszámú szakértő a kiskereskedelmi ingatlanok terén, és piacvezető bérleti tanácsadási szolgáltatása biztosítja, hogy az Ön portfóliója maximális kapacitással működjön.

Kiskereskedelem: Bérlői szolgáltatások

A CBRE a kiskereskedők első számú ingatlan-tanácsadója, amely megfelelő tudással, tapasztalattal és kapacitással rendelkezik az Ön összes igényének kielégítésére – a tranzakciómenedzsmenttől a helyszínkiválasztási (lokációs) stratégián át a bérlettel kapcsolatos tanácsadásig.

Kiskereskedelem: Kiegészítő szolgáltatások

A CBRE a kiskereskedelmi szolgáltatások teljes csomagját kínálja: megbízható tanácsadást és stratégiai támogatást nyújt az ingatlan teljes életciklusa alatt.