A CBRE az irodatulajdonosok, -bérlők, és -fejlesztők piacvezető tanácsadója és szolgáltatója.

Szerteágazó szolgáltatásaink segítségével az Ön vállalkozása bármilyen ingatlanokkal kapcsolatos kihívással megbirkózhat. Az ingatlanok teljes életciklusa alatt számíthat ránk, beleértve a befektetési célú ingatlan megszerzését vagy értékesítését, az irodabérletet, a tartós bérletet és a bérlő képviseletet, az értékelést, a berendezést, illetve a munkahellyel kapcsolatos tanácsadást, valamint az ingatlan- és létesítménymenedzsmentet.

Mivel világszerte minden más vállalatnál több szakértőnk foglalkozik az irodaszektorral, páratlan ágazati szakértelmünkkel támogatjuk Önt, hogy időszerű és intelligens döntéseket hozzon az ingatlanokról és azok vállalkozáson belüli hasznosításáról.

Ügyfelünkként igénybe veheti globálisan integrált képességeink, információink és erőforrásaink hálózatát, ami lehetővé teszi az Ön vállalkozása számára, hogy ingatlanjai révén valódi előnyre tegyen szert.

Függetlenül attól, hogy Ön egy globális vállalatért vagy egyetlen épületért felel, segítünk Önnek a költségek és a kockázat minimalizálásában ingatlanja értékének maximalizálása mellett.

Irodai szolgáltatásaink:

●      Fejlesztés

●      Energia és fenntarthatóság 

●      Létesítménymenedzsment-szolgáltatások 

●      Finanszírozási tanácsadás 

●      Befektetési tanácsadás befektetőknek, fejlesztőknek és bérlőknek

●      Irodabérlet 

●      Bérlőképviselet

●      Tervezés

●      Projektmenedzsment 

●      Ingatlanmenedzsment

●      Értékelés

 

Találja meg könnyen, gyorsan az Ön igényeinek megfelelő irodát!

Bérbeadó képviselet: Iroda

A CBRE bérbeadási csapata a cég globális méreteiből és helyi kapcsolatrendszerére építve olyan kapcsolatok létrejöttét segíti elő, ahol mind a bérbeadó, mind a bérlő megtalálja a számára legmegfelelőbb lehetőségeket, akár a piacon nem publikus ügyletek kötésével, vagy hatékony és célzott bérbeadási kampányok segítségével.