Magyarországi Referenciák

 

	Lear-1100011 000 m2 BTS GYÁRTÓCSARNOK, Lear Corporation, Győr

Ügyfelünk, egy amerikai székhelyű autóipari beszállítóazt a döntést hozta, hogy korábbi épületéből egy modernebb és sokkal nagyobb épületbe költözik. Mivel Ügyfelünk a nyáron mindössze két hétig szünetelő autógyártás ideje alatt tudta csak telepíteni a gyártósorát, rövid időintervallum állt rendelkezésünkre a megfelelő megoldás megtalálására és annak kivitelezésére. A régióban rendelkezésre álló modern épületek hiányából kifolyólag a CBRE felkutatta a megfelelő fejlesztési telket, amire az Ügyfelet képviselve tendereztette a lehetséges fejlesztőket. 

 

GE-2000020 000 m2 RAKTÁR + 700 m2 IRODA bérbeadása, Bizalmas Ügyfél, Gyál

Amerikai székhelyű ügyfelünk a hatékonyságot szem előtt tartva úgy döntött korábbi raktárait egyetlen modern épületbe költözteti. A szükséges méretben elérhető modern épületek szűkössége ellenére a CBRE sikeresen felkutatta a megfelelő raktárépületeket az Ügyfél számára. A CBRE felügyelte az ügyletet és tanácsadással segítette az ügyfelet a tárgyalási folyamat egésze során.

 

	Confi-3500035 000 m2 BTS RAKTÁR ÉS GYÁRTÓÜZEM, Bizalmas Ügyfél, Tatabánya

Ügyfelünk egy dán székhelyű multinacionális vállalat, mely egészségügyi segédeszközöket és szolgáltatásokat fejleszt, gyárt és forgalmaz. Szándékuk szerint gyártókapacitásukat szerették volna bővíteni egy új gyártóüzemmel, de közben a megnövekedett mennyiségű termék, továbbá a csomagolás és elosztás révén jelentkező nagyobb területigény miatt egy új raktár és logisztikai központ is szükségessé vált. A CBRE a szolgáltatások széles skáláját nyújtotta kezdve a már meglévő épületek kiértékelésével. A fejlesztéshez a CBRE megvizsgálta az elérhető lokációkat és kiválasztotta a megfelelő telket. A fejlesztők tendereztetése után a CBRE tanácsadással segítette a kiválasztott fejlesztőt a telekeladás és a bérbeadás folyamatában.

 

	Confi-1090010 900 m2 RAKTÁR + 1 400 m2 IRODA bérbeadása, Bizalmas Ügyfél, Budapest

Ügyfelünk egy jól ismert globális gyógyszeripari vállalat, azzal bízta meg a CBRE-t, hogy tárgyalja újra azaktuális bérleti szerződését vagy találjon megfelelő, alternatív raktárépületet. A piac átfogó felmérése, technikai megfontolások és több tárgyalás után a legmegfelelőbb megoldásnak a bérleti szerződés megújítása bizonyult. A CBRE ügyfele számára rugalmas bérleti feltételeket és kedvező bérleti díj engedményt ért el.

 

	Rudolph-2000020 000 m2 BTS RAKTÁRFEJLESZTÉS, Rudolph Logistik, Győr

Ügyfelünk az AUDI belső logisztikai szolgáltatója Győrött, akinek az autógyárhoz és a már meglévő raktárához minél közelebb elhelyezkedő addicionális raktárterületre volt szüksége. A meglévő raktárépületek hiánya miatt egy BTS (built-to-suit) épület hosszútávú bérlése mellett döntöttek. A CBRE felkutatta és biztosította a telket, valamint tendereztette a megfelelő helyi és nemzetközi fejlesztőket. 

 

	Havi-53005 300 m2 RAKTÁR bérbeadása, Havi, Gyál

Havi egy logisztikai szolgáltató, aki szolgáltatások széles skáláját nyútja, többek között ellátási lánc menedzsmentet, csomagolást, raktározást és elosztást a McDonald’s, a Shell és más ismert vállalatok részére. Az üzlet fokozatos növekedésének eredményeképp Havi addicionális raktárhelyet igényelt a Gyálon található székhelyük közelében. CBRE a bérbeadót képviselte miután megismertette az ügyféllel a paici lehetőségeket.


	Intercars-7100

7 100 m2 RAKTÁR bérbeadása, Intercars, Szigetszentmiklós
Ügyfelünk, a Havi egy logisztikai szolgáltató, aki szolgáltatások széles skáláját nyútja, többek között ellátásilánc-menedzsmentet, csomagolást, raktározást és elosztást a McDonald’s, a Shell és más ismert vállalatok részére. Az üzlet fokozatos növekedésének eredményeképp ügyfelünknek további raktárterületre lett szüksége a Gyálon található központja közelében. CBRE a bérbeadót képviselte miután megismertette az ügyféllel a piaci lehetőségeket.

 

	EMAG-77007 700 m2 RAKTÁR bérbeadása, EMAG Magyarország, Üllő 

Az EMAG egy professzionális kereskedő vállalat az e-kereskedelem terén, és egy olyan raktárat keresett, amely megteremti a szükséges logisztikai hátteret vásárlói tökéletes kiszolgálásához. A kért lokációban a megfelelő ingatlan hiánya miatt a CBRE más helyszíneken javasolt az ügyfél számára megfelelő raktárakat. A CBRE az EMAG-ot képviselve az elérhető legkedvezőbb bérleti kondíciókat alkudta ki két raktáregységre különböző beköltözési időponttal. 

 

Daejung-43004 300 m2 RAKTÁR + 400 m2 IRODA bérbeadása, Daejung, Páty 

Ügyfelünk, egy dél-koreai autóipari vállalat amellett döntött, hogy Magyarországon hoz létre új létesítményt. A Daejung műanyag fröccsöntő gépeket használ, így kérésük egy modern, reprezentatív épületre irányult, amely rendelkezik nagy teherbírású daruval. Ügyfelünk szoros határidőnek kellett megfeleljen annak érdekében, hogy a gyártást minél előbb el tudja indítani. A CBRE nem csak a megfelelő épületet találta meg határidőn belül, hanem a tárgyalási folyamat egészének tanácsadását is lefolytatta. 

	Tammerneon-59005 900 m2 GYÁRTÓÜZEM eladása, TAMMERNEON, Biatorbágy


A Tammerneon, egy finn világítófelirat-gyártó vállalat termelésének beszüntetése után gyártóüzemének eladására keresett megoldást. A CBRE tanácsadásának köszönhetően egy befektető számára került eladásra az ingatlan. 

 


Gebrüder-38003 800 m2 raktár bérbeadása, Gebrüder Weiss, Győr

Az osztrák, logisztikai szolgáltatást nyújtó Gebrüder Weiss egy modern raktárat keresett, amely megfelel a nyugat-magyarországi cross-dock-ot igénylő operációjuknak és ezzel kiszolgálhassák egyik autóipari ügyfelüket. Alapvető feltétel volt egy olyan kisebb raktár megtalálása, amely rendelkezik legalább három dokkoló kapuval. A CBRE végigkísérte az ügyletet tanácsadást nyújtva a VGP-nek a tárgyalási folyamat egésze során. A Gebrrüder Weiss a VGP egyik raktáregységét bérelte ki négy dokkoló kapuval.

 

GLH-1100011 000 m2 gyártóüzem bérbeadása, GLH, Székesfehérvár

A GLH, a legnagyobb textil-újrahasznosító vállalat Közép-Kelet-Európa térségében, növelte kapacitását, így szüksége volt egy új BTS vagy már meglévő épületre, amit bérelhet. A CBRE segítette a GLH-t a telek kiválasztásában, a fejlesztők tendereztetésében és a létező székesfehérvári ipari ingatlanállomány piackutatásában is.

 

MediaMarkt50005 000 m2 raktár + 500 m2 iroda bérbeadása, Media Markt, Budapest

Ügyfelünk a piacvezető a háztartási elektronikai termékek kereskedelme terén, és neki, illetve a logisztikai szolgáltatójának szüksége volt addicionális raktárterületre a webshopjuk számára. Az elérhető épületekért folyó intenzív verseny miatt egy meglévő raktár bérlése mellett döntöttek, amely személyre szabott megoldásokat kínált. A CBRE megtalálta a leginkább megfelelő lokációt, amely megfelelt a Media Markt elvárásainak, mind a bérleti díjat mind a minőséget illetően.

 

	Gebrüder-1200012 000 m2 raktár bérbeadása, Gebrüder Weiss, Biatorbágy 

Az osztrák, logisztikai szolgáltatást nyújtó Gebrüder Weiss egy meglévő, 12 000 négyzetméteres raktárat keresett Budapest közelében. A CBRE végig kísérte az ügyletet és tanácsadást nyújtott a Rozália Park részére a tárgyalási folyamat egésze alatt.