Szakértői szolgáltatás integrált bérbeadási- és befektetési Csapattal


A CBRE Csapata világszerte nyújt szolgáltatásokat az ipari és a logisztikai ágazat ingatlanbefektetői és fejlesztői számára minimális kockázat mellett a lehető legmagasabb hozam és a maximális elégedettség elérését szem előtt tartva.

Ha Ön fejlesztési telek vásárlásásával vagy a megfelelő bérlők megtalálásával kapcsolatban kér tanácsot, vagy ha tőkebevonást tervez, esetleg ipari ingatlant kíván vásárolni vagy eladni, a CBRE rendelkezik azzal a helyi és más piacokra kiterjedő szakértelemmel, amivel teljes körű megoldásokat tud kínálni.

Integrált megoldások

Ipari és logisztikai tőkepiaci Csapatunk az ipari ingatlanok befektetési piacain a tranzakciók jelentős hányadában érintett egész Európában. Szorosan együttműködünk logisztikai szakértőinkkel, ügynökségi és műszaki szolgáltatást nyújtó csapatainkkal, hogy hatékonyan valósítsuk meg Ügyfeleink tőkepiaci stratégiáját. Ez az integrált megközelítés lehetővé teszi számunkra, hogy rendelkezésre álló információinkat és iparági tapasztalatainkat egyesítve jelentős hozzáadott értéket adjunk Ügyfeleinknek.

EMEA-régióbeli tanácsadóink együttműködnek amerikai, valamint ázsiai és csendes-óceáni csapatainkkal is, így hozzájutnak a legfontosabb piaci információkhoz a befektetési trendekről, illetve az új és a megjelenőben lévő tőkeforrások befektetési követelményeiről. Az ennek köszönhető globális perspektívánk alkalmazásából Ügyfeleink helyi szinten is profitálnak.

Bár iparági fókuszunk szűk, befektetési hatókörünk széles és árnyalt. A tőkepiaci struktúra egészében nyújtunk szolgáltatásokat, úgy mint:

  • Ipari ingatlanok és portfóliók értékesítése és vásárlása
  • Globális tőkebevonás
  • Vállalati felvásárlási tanácsadás
  • Állami és magánfinanszírozás lehetőségének biztosítása
  • Portfólió és adósság átstrukturálása; adósságfinanszírozás
  • Értékesítés és visszabérlés strukturálása
  • Értékbecslés és befektetési értékelés

Az ipari és logisztikai ágazatban szerzett nemzetközi tapasztalataink révén egyedi szolgáltatáscsomagot tudunk kínálni fejlesztő Ügyfeleinknek ingatlanuk forgalmazásához, emellett páratlan hozzáférést biztosítunk helyi, országos és nemzetközi bérlői hálózatokhoz.
Az új projekteket illetően tanácsadói tevékenységünk kiterjed a helyszínválasztástól a vásárláson keresztül a fejlesztésig.

Ügyfelünkként Ön biztos lehet abban, hogy megkapja mindazt a támogatást amire szüksége van, hogy a maximumot hozhassa ki fejlesztéseiből.