A CBRE a magyar ipari és logisztikai ingatlanpiac meghatározó szereplőjeként átfogó szolgáltatásokat kínál befektetők, ingatlanfejlesztők, valamint az ipari és logisztikai ingatlanok tulajdonosai és bérlői számára.

Küldetésünk, hogy Ügyfeleinkkel együttműködve, igényeiket szem előtt tartva olyan minőségi szolgáltatást nyújtsunk, ami az elégedettség mellett valódi értéket is teremt.

Munkánk elismert szakértőink széleskörű tapasztalatán, kiterjedt kapcsolatrendszerén valamint azon a professzionális háttéren alapul, amit globális piacvezetőként a CBRE nyújtani tud. A CBRE Csapatának – mely az EMEA-régió 27 országában több mint 360 ipari és logisztikai szakértőt számlál – átfogó ismeretei vannak az ágazatról mind globális, mind helyi szinten.   
 
Piaci pozíciónkat erősíti a tapasztalt és elkötelezett szakemberekből álló kutatási csapatunk. Amellett, hogy figyelemmel követik az ingatlanpiac minden fontosabb történését és mutatóit, rendszeres, részletes és naprakész elemzésekkel biztosítják, hogy Ügyfeleink megbízható és hasznos információkhoz juthassanak döntéseik meghozatalához.

Információs és kapcsolati tőkénknek köszönhetően értjük az ipari ingatlanpiac előtt álló új kihívásokat, a gyorsan változó technológiákat, a piaci trendeket, és ezeknek megfelelően segítünk Önnek megtalálni a legmegfelelőbb ipari és logisztikai megoldásokat.

Szolgáltatásaink

  • Ingatlan bérbeadás
  • Ingatlan értékesítés
  • Tulajdonosképviselet
  • Bérlőképviselet
  • BTS (Built-To-Suit) projektek
  • Telekértékesítés
  • Kutatás és tanácsadás
  • Marketing
  • Projekt menedzsment


Integrált szolgáltatásaink lehetővé teszik, hogy házon belül komplex igényeket is ki tudjunk elégíteni.


Találja meg könnyen és gyorsan az Ön igényeinek megfelelő, bérelhető raktárat vagy telephelyet!

Bérlőképviseleti szolgáltatások

A CBRE ipari és logisztikai csapata tanácsadással segíti a bérlőket az ingatlan teljes életciklusa alatt, a bérlemény megszerzésétől a finanszírozáson át a felszámolásig, ezenkívül stratégiai ingatlanportfólió-kezelési tanácsokkal is szolgál.

Befektetői és fejlesztői szolgáltatások

A CBRE ipari és logisztikai csapata a vezető befektetők és fejlesztők választott tanácsadója világszerte – korábbi referenciáink is bizonyítják, hogy maximális megtérülést nyújtunk, minimális kockázat mellett.

Ipari és logisztikai referenciák

Tudjon meg többet ügyfeleinkről, akikkel már sikeresen működtünk együtt.