Lehetővé tesszük, hogy a szervezetek tudományos vívmányaira összpontosíthassanak. 

A CBRE Integrált Laboratóriumi Megoldásai (iLS) számos, iparági vezető, innovatív megoldást biztosítanak a vállalkozások számára létfontosságú laboratóriumi tevékenységek optimalizálására, a hatékonyság, az eszközök rendelkezésre állásának és üzemidejének javítására, a költségek és a kockázat csökkentésére, annak érdekében, hogy több idő maradjon a a tudományos eredmények elérésére.

A piac egyetlen integrált laboratóriumi szolgáltatásokkal foglalkozó szervezeteként, iLS-csapataink világszerte kulcsfontosságú laboratóriumi és analitikai eszközök széles skáláját kezelik, amelyek jelentős része létfontosságú, szigorú munkavégzési szabályok alapján működő munkahelyeken találhatók. A gyógyszeripari ágazatban iLS-szakértőink jelenleg több vezető nemzetközi vállalattal is partnerként működnek együtt.

Az általunk kínált szolgáltatások az önálló munka és a berendezésgyártók / értékesítő partnerek menedzselésének vegyes modelljei, és olyan személyre szabott megoldásokat kínálnak, amelyek segítik ügyfeleinket a megfelelő eredmények elérésében.

A CBRE iLS-csapatai támogatást nyújtanak minden olyan kulcsfontosságú ágazatban, ahol szigorú szabályok szerinti tudományos kutatást, fejlesztést és tesztelést végeznek, beleértve az élettudományokat, az egészségügyet, az olaj- és gázipart, a környezetvédelmi szolgáltatásokat, az élelmiszeripart, a vegyipart és agrokémiai ipart, az ipari termelést, az egyetemeket és múzeumokat egyaránt.

Szakértőink nemcsak átfogó működési, minőségi és megfelelési támogatást nyújtanak a legkritikusabb szabályozó környezetre tekintettel, hanem széles körű értéknövelő laboratóriumi szolgáltatásokkal támogatják az Ön vállalkozását.

Átfogó és teljesen integrált laboratóriumi szolgáltatások

Tevékenységünk középpontjában olyan átfogó és teljesen integrált szolgáltatási portfólió áll, amely átível a laboratórium egész életciklusán. Ebbe beletartozik a laboratórium tervezése, a helyszín kiválasztása, az építés, áttelepítés, felújítás, a napi üzemeltetés, a kiemelkedő laboratóriumi műszerek karbantartásától, javításától, kalibrálásától, üzemeltetésétől, minősítésétől és validálásától a fogyóeszköz-gazdálkodáson, a raktár- és hulladékgazdálkodáson, a berendezések és műszerek telepítésén, a média-kapcsolatok kezelésén, az optimalizálásig és a robotikai/automatizálási támogatásig.

Szállítóktól és technológiától függetlenül dolgozunk, így részrehajlás nélkül tudunk tanácsot adni azon tapasztalatok alapján, melyeket világszerte a laboratóriumoknak nyújtott támogatásaink során szereztünk.

A tevékenységeket optimalizáló és a tudományra fordítható időt növelő, ügyfélre összpontosító megoldások

Laboratóriumi eszköztámogatás (LIS), technikai laboratóriumi szolgáltatások (TLS) és általános laboratóriumi szolgáltatások (GLS) mellett iLS-csapataink széles körű kiegészítő, specializált, laboratóriumokra összpontosító szolgáltatásokat nyújtanak, amelyek operatív eredményeket biztosítanak ügyfeleinknek, és tudományra fordítható időt szabadítanak fel vállalkozásaik számára.

E szolgáltatások a következőket tartalmazzák:

  • Beszerzés és több szállító kezelése: dedikált, laboratóriumi beszerzéssel és ellátásilánc-menedzsmenttel foglalkozó szakértők biztosítják, hogy optimális költségmodell-alapú megközelítés valósuljon meg.
  • Adattanácsadás: intelligens elemző és üzleti információszerző eszközök, kiegészítve az életcikluson átívelő eszközgazdálkodási szakértelemig, amelynek célja a berendezések kihasználtságának és teljesítményének javítása.
  • Programmenedzsment és innováció: Projektmenedzserekből álló csapatunk ügyfeleink kritikus laboratóriumi programjainak támogatására összpontosít, beleértve a laboráthelyezést és áttelepítést, valamint az innovatív és értékteremtő kezdeményezéseket.
  • Fogyasztói elkötelezettség: Testre szabott szerepkörök és programokkal növeljük az érdekeltek elkötelezettségét a komplex tudományos környezetben. Számos laboratóriumi, tudományos koordinátori szerepkört biztosítunk, amelyek támogatják ügyfeleink közösségeit, és segítenek felgyorsítani az alapvető kutatási és fejlesztési tevékenységeket.