A CBRE adatközpont megoldásokért felelős csapata kezeli a világ legnagyobb és egyetlen teljesen integrált ingatlan-adatközpontját, amely az adatközpont-szolgáltatások teljes skáláját nyújtja.

Függetlenül attól, hogy Ön az ingatlan tulajdonosa, bérlője vagy befektetője, mi az ingatlan teljes életciklusa alatt támogatjuk a tanácsadási és tranzakciós szolgáltatásoktól kezdve, a konzultáción és a projektmenedzsmenten át az adatközpont integrált üzemeltetésének támogatásáig.

Világszerte 150 városban 600 egységet irányító 5000 dedikált adatközponti mérnökünkkel, technikusunkkal és szakemberünkkel minden más piaci szereplőnél jobban értjük az Ön vállalatának igényeit. Ezért bárhol és bármekkora legyen az Ön cége, mi együttműködünk Önnel a rugalmas, méretezhető és konzisztens adatközpont- és IT-megoldások kialakítása érdekében.

Élvonalbeli IT-megoldások

Módszereinkkel biztosítjuk, hogy az Ön vállalatának adatközpont-stratégiája lépést tartson napjaink folyamatosan változó követelményeivel, és mindig megfeleljen a gyors információelérés igényének.

A felhő, a co-location (infrastruktúra-kihelyezés) és egyéb új megoldások igénybevételével olyan hatékony megoldásokat dolgozunk ki, amelyek lépést tartanak vállalkozása gyorsan növekvő követelményeivel. 

Kockázatkezelési projektek

Projektmenedzsereink nagy tapasztalattal hangolják össze az működési és pénzügyi igényeket a létesítési és tervezési kritériumokkal, olyan költséghatékony megoldásokat kidolgozva, amelyek minimális kockázat mellett maximális hatékonysággal működnek.

Tisztában vagyunk azzal, hogy az adatközpont megbízhatósága kritikus fontosságú - megoldásaink a célzott képzés révén bizonyítottan legalább 80%-kal csökkentik az emberi tényező miatti üzemi kockázatokat.

Globálisan egységes és méretezhető

Az iparág vezető szereplőjeként 6,5 millió négyzetméternyi, adatközpontként működő ingatlant kezelünk világszerte. Ez nemcsak teljes mértékben méretezhetővé teszi megoldásainkat, hanem olyan globális hatókörrel és piaci erővel is rendelkezünk, amely a lehető legjobb szerződési, üzemeltetési és pénzügyi eredményeket biztosítja.

Általában 20%-kal csökkentjük a infrastruktúra-kihelyezéssel kapcsolatos kiadásokat, 20%-kal az energiaköltségeket és átlagosan 15%-ot takarítunk meg az üzemeltetési költségeken, hogy valódi értéket teremtsünk az Ön szervezete számára a fejlődéshez.

Látogasson el az Adatközpont Megoldások Globális oldalára!