Irodai Szolgáltatások

A CBRE az irodatulajdonosok, -bérlők, és -fejlesztők piacvezető tanácsadója és szolgáltatója. Szerteágazó szolgáltatásaink segítségével az Ön vállalkozása bármilyen ingatlanokkal kapcsolatos kihívással megbirkózhat.

Ipari és logisztikai Szolgáltatások

A CBRE piacvezető adatok és kutatások által vezérelt szolgáltatások átfogó skáláját nyújtja befektetők, fejlesztők, valamint ipari és logisztikai ingatlanok bérlői számára.

Kiskereskedelmi Szolgáltatások

A CBRE kiskereskedelmi platformja, a régióban lévő kiterjedt irodahálózatunk révén, szintén vezető szerepet játszik a kiskereskedelmi vagyonkezelési, értékbecslési és létesítménygazdálkodási szolgáltatások területén.

Adatközpont Megoldások

A CBRE adatközpont-megoldásokért felelős csapata kezeli a világ legnagyobb és egyetlen teljesen integrált ingatlan-adatközpontját, amely az adatközpont-szolgáltatások teljes skáláját nyújtja.

Energia és Fenntarthatóság

A CBRE az energia és a fenntarthatóság terén élenjáró szakértelemmel támogatja a befektetőket, bérlőket és fejlesztőket az EMEA-régió egészében. Segítünk ügyfeleinknek eligazodni az ingatlanokra vonatkozó jogszabályok útvesztőjében, csökkenteni működési költségeket, javítani az energiahatékonyságot .

Egészségügy

A CBRE az egyetlen olyan ingatlan-tanácsadó, amely az EMEA-régióban, az USA-ban, valamint az ázsiai és csendes-óceáni térségben az egészségügyi piaccal kapcsolatban is kivételes szakértelemmel rendelkezik, és az ágazatban élenjáró szolgáltatást biztosít a tulajdonosok, az üzemeltetők, a befektetők és a hitelezők számára.

Integrált laboratóriumi megoldások

A CBRE integrált laboratóriumi megoldásai (iLS) számos, az iparágban vezető, innovatív megoldást biztosítanak a vállalkozások számára létfontosságú laboratóriumi tevékenységek optimalizálására, a hatékonyság, az eszközök rendelkezésre állásának és üzemidejének javítására, a költségek és a kockázat csökkentésére.

Olaj- és Autóipar

A CBRE olaj- és autóipari csapata átfogó szolgáltatásokat kínál a benzinkutak, gépkocsi-bemutatótermek, autóparkolók és egyéb út menti szolgáltató létesítmények tulajdonosai és bérlői számára.

Kapcsolódó piackutatások

Budapesti Irodapiaci Elemzés, 2018 H2

Budapesti Kiskereskedelmi Piaci Snapshot, 2019 H2

Budapesti Raktárpiaci Elemzés, 2018 H2

Magyarországi Hotelpiaci elemzés, 2018 H2