Irodai Szolgáltatások

A CBRE az irodatulajdonosok, -bérlők, és -fejlesztők piacvezető tanácsadója és szolgáltatója. Szerteágazó szolgáltatásaink segítségével az Ön vállalkozása bármilyen ingatlanokkal kapcsolatos kihívással megbirkózhat.

Ipari és logisztikai Szolgáltatások

A CBRE piacvezető adatok és kutatások által vezérelt szolgáltatások átfogó skáláját nyújtja befektetők, fejlesztők, valamint ipari és logisztikai ingatlanok bérlői számára.

Kiskereskedelmi Szolgáltatások

A CBRE kiskereskedelmi platformja, a régióban lévő kiterjedt irodahálózatunk révén, szintén vezető szerepet játszik a kiskereskedelmi vagyonkezelési, értékbecslési és létesítménygazdálkodási szolgáltatások területén.

Adatközpont Megoldások

A CBRE adatközpont-megoldásokért felelős csapata kezeli a világ legnagyobb és egyetlen teljesen integrált ingatlan-adatközpontját, amely az adatközpont-szolgáltatások teljes skáláját nyújtja.

Energia és Fenntarthatóság

A CBRE az energia és a fenntarthatóság terén élenjáró szakértelemmel támogatja a befektetőket, bérlőket és fejlesztőket az EMEA-régió egészében. Segítünk ügyfeleinknek eligazodni az ingatlanokra vonatkozó jogszabályok útvesztőjében, csökkenteni működési költségeket, javítani az energiahatékonyságot .

Egészségügy

A CBRE az egyetlen olyan ingatlan-tanácsadó, amely az EMEA-régióban, az USA-ban, valamint az ázsiai és csendes-óceáni térségben az egészségügyi piaccal kapcsolatban is kivételes szakértelemmel rendelkezik, és az ágazatban élenjáró szolgáltatást biztosít a tulajdonosok, az üzemeltetők, a befektetők és a hitelezők számára.

Integrált laboratóriumi megoldások

A CBRE integrált laboratóriumi megoldásai (iLS) számos, az iparágban vezető, innovatív megoldást biztosítanak a vállalkozások számára létfontosságú laboratóriumi tevékenységek optimalizálására, a hatékonyság, az eszközök rendelkezésre állásának és üzemidejének javítására, a költségek és a kockázat csökkentésére.

Olaj- és Autóipar

A CBRE olaj- és autóipari csapata átfogó szolgáltatásokat kínál a benzinkutak, gépkocsi-bemutatótermek, autóparkolók és egyéb út menti szolgáltató létesítmények tulajdonosai és bérlői számára.